≫ 

Okončana drama na Paliluli posle 3 sata: Uhapšen otmičar

Policija je upravo uletela u automehaničarsku radnju i izvela mladića

  • 13
Hapšenje otmičara u Mirjevu Foto: telegraf

Talačka kriza na Karaburmi okončana je posle tri sata.

Policija je upravo uletela u automehaničarsku radnju i izvela otmičara.

Otmičar je uzeo oko 15.30 sati za taoca vlasnika automehaničarske radnje u Micka Krstića 1 na Karaburmi i sve vreme mu držao nož pod grlom.

Vlasnik automehaničarske radnje je Slobodan Trifunović (65) kome je zbog moždanog udara jedna strana tela paralisana. Stevan J. je navodno dolazio da popravlja skuter kod njega.

Pregovori policije i otmičara su trajali satima. Na mesto talačke krize stigle su i članovi porodica taoca i nasilnika koji su pokušali da nagovore otmičara da pusti vlasnika radnje.

(Telegrfa.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MJ

    15. septembar 2022 | 18:56

    Ne pravdam nasilnika, naprotiv. Ali, već peta automehaničarska radnja mi je uzela ogroman novac, a auto nisu popravili. Tu nije stvar estetike, već bezbednosti moje porodice, mene i ostalih učesnika u saobraćaju.

  • Lea

    15. septembar 2022 | 19:53

    Automehanicari su veoma bahati. Bogate se na tudjoj nesreci. Cudi me da do ovih scena nije dolazilo i ranije. Pretpostavljam da se radi o kivnoj musteriji. Neka ovo bude nauk svim hohsaplerima.

  • Dzoni

    15. septembar 2022 | 19:43

    Izgleda da je ovo psihijatrijski slucaj tzv depresivnog okidaca agresivnog kratkog fitilja...sto je veoma opasan slucaj spremnosti da ubije sebe ali i druge cestitam pregovarackom timu da su resili ovaj slucaj bez zrtava

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA