≫ 

Biće kažnjeni svi koji su napali policajce, novinare, učesnike Prajda: VJT i MUP rade sve da otkriju učinioce

Poruka višeg javnog tužioca u Beogradu je veoma jasna

  • 17
Nenad Stefanović Foto: Nikola Anđić

Više javno tužilaštvo u Beogradu u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova će preduzeti sve mere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju otkrivanja i procesuiranja lica koja su preduzela akte nasilja tokom jučerašnjih okupljanja u Beogradu, poručuje je Viši javni tužilac u Beogradu Nenad Stefanović.

- Naročito ističem da će tužilaštvo sve raspoložive kapacitete usmeriti ka utvrđivanju svih relevantnih okolnosti napada na pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova na Autokomandi, napada i pretnji koji su upućivani novinarima, kao i pojedinim učesnicima manifestacije 'Europrajd' - kaže Stefanović.

​Istovremeno pozdravlja krajnje profesionalno, savesno i odgovorno postupanje pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, koji su, kako ističe, još jednom pokazali sposobnost da održe javni red i mir.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dex

    18. septembar 2022 | 09:59

    Sve si pobrkao, trebali ste da hapsite one koji ne poštuju zakon ove zemlje, i do napada na policajce i novinare nebi ni došlo! Koliko se ja razumem u pravo, hapsi se onaj koji ne poštuje zakon? Zar nije tako!!!!!???? Smešni ste, više vam niko ne veruje ništa!!!

  • Crni

    18. septembar 2022 | 10:15

    Prvo uhapsi one koji su šetali mimo zabrane policije i SUDA .....

  • Delija

    18. septembar 2022 | 09:40

    A da li hapsite i ove koji su setali bez dozvole...koji uzvikuju Kosovo je albanija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA