≫ 

Dragiša Binić danas na informativnom razgovoru u tužilaštvu

Binić je pozvan da u svojstvu građanina da neophodna obaveštenja i informacije u vezi sa svojim saznanjima o nameštanju fudbalskih utakmica

  • 6
dragiša binić Foto: youtube/Sport Light

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu danas bi na informativni razgovor trebalo da dođe Dragiša Binić, bivši član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, koji je bio zadužen za regularnost takmičenja.

Binić je prošle sedmice pozvan da u svojstvu građanina postupajućem zameniku javnog tužioca da neophodna obaveštenja i informacije u vezi sa svojim saznanjima o nameštanju fudbalskih utakmica, a o kojima je govorio u emisiji "Sportlight" emitovanoj u petak, 9. septembra, prenosi Tanjug.

Tužilaštvo je formiralo predmet u ovom slučaju kako bi se proverili navodi izneti u pomenutoj emisiji, jer ukazuju na koruptivne radnje.

Video: Binić: Ceca je bila bolešjiva na igrače

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nibrS

    22. septembar 2022 | 07:42

    Nadam se da ce gospodin Binic sve reci, pa i po cenu da Partizan zavrsi u trecoj ligi. Dosta su nas razni Vucelici i Vazure brukali "prijateljskim" utakmicama u nasoj ligi a onda dodju konobari iz Flore i objasne nam gde smo i sta smo.

  • Ljudi

    22. septembar 2022 | 09:46

    ne budite smešni,Bina će promeniti priču,reći će da je sve izvučeno iz konteksta. U strahu su velike oči. Binu su ponele emocije,bio je neoprezan,nema tu hrabrosti. A svi znamo da sam u pravu jer to funkcioniše tako pola veka.

  • Slobodan

    22. septembar 2022 | 07:51

    Drago mi je da se tužilaštvo oglasilo i reagovalo...... Malo je čudno da reaguju selektivno......čuli smo mi svašta na javnim sredstvima informisanja,pogotovo na zadnjem zasedanju skupštine......ima laži,prevara,prikrivanja dokaza,iskakanja iz ustavnih okvira,izdaje.......itd itd,i to ne ispituju......dakle i tužioci će morati nekada odgovoriti na pitanja o ne postupanju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA