≫ 

Saslušan Dragiša Binić

Tužilaštvo je formiralo predmet u ovom slučaju kako bi se proverili navodi izneti u pomenutoj emisiji, jer ukazuju na koruptivne radnje

  • 0
Dragiša Binić stigao na razgovor u Palatu pravde Printskrin: Tanjug.rs

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu danas je obavljen informativni razgovor sa bivšim članom Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, koji je bio zadužen za regularnost takmičenja Dragišim Binićem.

Binić je iskaz dao je u svojstvu građanina, a kako nezvanično saznajemo, "nije rekao ništa konrektno".  Pozvan je bio na razgovor kako bi postupajućem zameniku javnog tužioca dao neophodna obaveštenja i informacije u vezi sa svojim saznanjima o nameštanju fudbalskih utakmica, a o kojima je govorio u emisiji "Sportlight" emitovanoj u petak, 9. septembra.

Tužilaštvo je formiralo predmet u ovom slučaju kako bi se proverili navodi izneti u pomenutoj emisiji, jer ukazuju na koruptivne radnje i biće nastavljene dalje provere na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti.

Video: Dragiša Binić nasmejan stigao u Palatu pravde i namignuo prisutnim medijima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA