≫ 

Uhvatio se za banderu, struja ga ubila na mestu: Jeziva nesreća kod Vranja

Meštani su više puta prijavljivali problem sa strujom, a nesrećni čovek je jutros krenuo po drva, i nije ni primetio da nešto nije u redu

  • 7
Električar bandera hitna pomoć Foto-ilustracija: Shutterstock, Milena Đorđević

U ataru sela Donje Žapsko kod Vranja stradao pedesetpetogodišnji muškarac.

Kako je Novostima potvrđeno u policijskoj upravi, on se uhvatio za banderu i žicu koja je virila iz stuba, i na mestu poginuo od strujnog udara. Uviđaj po nalogu tužilaštva je u toku, nakon čega će biti poznato više detalja ovog nesrećnog slučaja.

Kako su meštani ispričali, oni su više puta prijavljivali problem sa strujom, a nesrećni čovek je jutros krenuo po drva, i nije ni primetio da nešto nije u redu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sax

    26. septembar 2022 | 12:39

    Elektrodistribucija u Vranju je u totalnom rasulu i haosu !!!!!!!

  • Sve je opasnije

    26. septembar 2022 | 13:18

    Jel moze neko da mi odgovori:NASLONIO SAM SE JEDNO VEčE NA OLUK OD KUĆE I UDARILA ME STRUJA.gLAVA ME JE BOLELA 3DANA.Da li je zbog novog bogatog komsije koji je izgradio kuću tako da dotiče naš oluk na drugoj strani kuće pa neki ..višak struje..od njega... jer ima agregate i bazen. Ali ta dva oluka od moje kuće uopšte se ne dodiruju! ...da bi bilo u vezi sa komšijskim olukom.Da je bilo dete ubilo bi ga ,ja sam drugačije odskocio i refleksno,dete bi se prepustilo.Da uradim neko uzemljenje i gde? Hvala na idejama

  • misko

    26. septembar 2022 | 12:49

    katastrofa nemam reci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA