≫ 

Prvo osnovno javno tužilaštvo reaguje zbog uznemirenosti javnosti i prijava koje se odnose na ugroženost žena

Tužilaštvo reaguje u opštem intresu društva u skladu sa zakonom

  • 1
Zatvor, Igor Milošević Foto: Twitter/Sabljalo, Shutterstock

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu reaguje zbog uznemirenosti javnosti i prijava uočenih u medijima a koji se odnose na ugroženost ženske populacije kao potencijalnih žrtava, a sve u opštem interesu društva u skladu sa zakonom.

Podsetimo, nakon što je Prvom OJT u Beogradu dostavljena krivična prijava od strane nezavisnih dnevnih novina ,,Informer'' protiv Igora Miloševića, u tužilaštvu je obavljen razgovor sa novinarkama navedenih novina, a potom je po nalogu dežurnog tužioca Prvog OJT u Beogradu u saradnji sa policijskom upravom za grad Beograd, Odeljenje za javni red i mir određeno zadržavanje u trajanju od 48 sati osumnjičenom zbog krivicnog dela Ugrožavanje sigurnosti.

Naime, iz navoda prijave krivicno delo izvršeno je dana 27.09.2022. godine na štetu novinarki koje su vodile intervju sa prijavljenim, a u vezi  razgovora sa njim,odnosno davanja izjava za vreme snimanja. U roku od 48 sati osumnjičeni će biti saslušan u tužilaštvu.

On je danas uhapšen u centru Beograda i nije pružao otpor.

BONUS VIDEO:

Video: Dani koji su potresli Srbiju: Kuda je sve bežao Malčanski berberin sa svojom žrtvom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    1. oktobar 2022 | 00:08

    I tako se kupuje drustveni mir. To sto je navedeni medij uradio ce vec do sledece sokantne vesti biti zaboravljeno... iz fioke ce izvuci skandal koji su cuvali za posebne prilike i nikom nista...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA