Ovo je bajkerka Ana koju je Đorđe osumnjičen za brutalno ubistvo majke na Voždovcu napao: Pojavio se snimak

Ona ga je savladala, a potom pozvala policiju

  • 0

Đorđe M. (26) koji je uhapšen zbog sumnje da je ubio majku pre dva dana u Ulici Vojislava Ilića na Voždovcu, kako se navodi, istog dana napao je bajkerku Anu M. (24) u Ruzveltovoj ulici.

Naime, on je skočio na nju dok je bila na motoru na semaforu, oborio je dole i nastavio da leži, a potom se dao u beg. Međutim, ona ga je sustigla i pozvala policiju.

Pripadnici MUP-a su ga potom odvezli u psihijatrijsku u ustanovu "Laza Lazarević". Nakon pregleda, utvrđeno je da nije za pomenutu bolnicu i vraćen je u stanicu.

Na saslušanju je pričao nepovezano i nije mogao da objasni zašto je počinio navedeni napad.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Inače, Đorđe M. (26), sudeći prema fotografijama koje je objavljivao na društvenim mrežama, predstavljao se kao "vernik, Srbin i osoba koja trenira".

Naime, većina fotografija koje je objavio na svojim profilima su iz teretane, sa treninga, potom slike na kojima drži tri prsta i spominje Boga, kao i plivanje za časni krst.

On je, podsetimo, majku ubio pre dva dana, a njeno telo nađeno je jutros. Kako se navodi, tukao ju je, a potom izudarao tupim predmetom u glavu i pobegao iz stana.

Posle ubistva, navodno je trčao ulicom.

Zločin je otkrila njegova sestra D. M. koja je prijavila policiji da ne može da stupi u kontakt sa majkom, da su joj vrata zaključana, a zvono ne radi, Policija je potom obila stan i unutra zatekla jeziv prizor.

Đorđe će sutra biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA