≫ 

Ubijeni muškarac u Panami nije Radoje Zvicer

Uprava policije je uz identifikacionu i fizičku proveru dobila definitivnu potvrdu da Zvicer nije ubijen u Panami već da se radi o drugoj osobi čiji identitet još nije saopšten

  • 7
Radoje Zvicer Foto: Vijesti

Crnogorska policija dobila je preko svojih partnerskih službi potvrdu da ubijeni muškarac u Panami nije navodni vođa kavačkog klana Radoje Zvicer, nezvanično saznaje crnogorski portal Standard.

Policijske informacije, prema saznanjima portala Standard, ukazuju da ubijeni muškarac u Panami fizički ne liči šefu kavačkog klana Radoju Zviceru.

Uprava policije je uz identifikacionu i fizičku proveru dobila definitivnu potvrdu da Zvicer nije ubijen u Panami već da se radi o drugoj osobi čiji identitet još nije saopšten.

Mediji su pre dva dana, podsetimo, objavili informaciju da je u pucnjavi u jednoj vili u Panami ubijen vođa kavačkog klana Radoje Zvicer.

Nešto ranije danas, podsetimo, Vanja Zvicer, ćerka navodnog vođe kavačkog klana Radoja Zvicera, objavila je snimak na kome peva sa majkom Tamarom.

Snimak se pojavio nekih 48 sati nakon što je objavljena informacija da je Radoje Zvicer navodno upucan u Panami, a pretpostavlja se da su njegova supruga i ćerka na ovaj način želele da svima dokažu da je vođa kavčana ipak živ.

Misteriozna objava ćerke na TikToku 

Na društvenim mrežama pojavio se snimak ćerke Radoja Zvicera, a kako se na njemu vidi, pored nje stoji i njegova supruga Tamara Zvicer. Njih dve su nasmejane i pevaju pesmu poznatih repera.

@vanja_zvicer #fyp ♬ lamelo - 🤍

-  Majkica - napisala je ćerka i pored toga dodala emotikon srca.

U pozadini se čuje pesma poznatih izvođača Jale i Bube sa karakterističnim stihovima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihajlo

    2. oktobar 2022 | 17:28

    Pre ili kasnije đavo će doći i po njega.

  • Baroo

    2. oktobar 2022 | 19:00

    Koji je to zivot,imas pare i sve skupo a ne smes da se javis ni da si ziv,neko lovi,neko ceka.Opet se on nebi menjao za neki drugciji zivot,za radno vreme i platu.

  • Du

    2. oktobar 2022 | 19:56

    Đaba vam novci moji sinovci kad ne možeš ni na ulicu da izađeš i da vodiš normalan život

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA