≫ 

Otac nastradalog dečaka (2) iz Bačkog Petrovca objasnio kako se dogodila tragedija: Danas ga sahranili

- Nisam ni slutio da ce se sin probuditi i da će upaliti ringle na šporetu, a potom baciti igračku na istu, rekao je Ratislav

  • 2
Bački Petrovac, dete Foto: Privatna arhiva, Nikola Bilić

Otac nastradalog dečaka Rastislav Pucovski (38), koji je pušten iz pritvora, ispričao je za Srpski telegraf kako je došlo do stravične nesreće u Bačkom Petrovcu.

- Ugrejao sam mleko i dao sinu, nakon čega je on zaspao u krevetu. Mislio sam da se neće probuditi dok se ne vratim, pa sam otišao do mesare i da kupim još mleka. Takođe, moja sestra, koja je čuvala starije sinove, trebalo je da se vrati u međuvremenu kući, međutim, nisam znao da se jedno od dece povredilo na maratonu i da je otišla u Dom Zdravlja na šivenje arkade - objašnjava Rastislav.

- Nisam ni slutio da ce se sin probuditi i da će upaliti ringle na šporetu, a potom baciti igračku na istu. Nakon toga, on se vratio da spava i ugušio se dimom. Pronađen je mrtav u krevetu sa flašicom mleka pored sebe - rekao je otac mališana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NS tata

    4. oktobar 2022 | 19:42

    Gospode Bože. Zaista nismo svi isti.. Moji imaju 6 i 8 godina, i dalje ne mogu biti dovoljno oprezan u vezi njih. Svaki pokret, svaki tren ispratim. Verovatno preterujem, ali to je jače od mene..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA