≫ 

Trudna madam i dečko tukli maloletnicu iz Doma, nalazili mušterije i uzimali joj sav novac: Potraga za trećim

Pripisali su joj nepostojeće dugove koje treba da im otplati, terali je na prostituciju i uzimali su joj sve pare, a onda joj je T.J. davala pola ili manje

  • 0
Hapšenje, prostitucija Foto-montaža: Shutterstock

Teodora J. (20), Filip T. (20) i Marko S. (20) koji je u bekstvu, grupa makroa, koji su primoravali maloletnicu (16) iz Doma za nezbrinutu decu na prostituciju, kako se nezvanično navodi, fizički su kažnjavali kada bi im se protivila.

Slučaj je veoma osetljiv, jer je reč o devojčici iz Doma. Oni su upotrebljavali silu nad njom, nalazili mušterije po Beogradu, pretili joj, izmislili da im ona duguje pare, a potom joj uzimali maltene sav novac. Horor je trajao pet meseci, od februara do juna. Ona od straha nije smela nikome ništa da kaže, a nije ni imala kome - rekao nam je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Podsetimo, juče su u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušani Teodora J. (20) i Filip T. (20) koji se sumnjiče da su zajedno sa Markom S. (20) koji je u bekstvu, od februara do juna ove godine, maloletnu oštećenu terali na prostituciju i seksualnu eksploataciju, iskorišćavajući njene teške životne prilike, dovodeći je u najpre u zabludu, a potom upotrebljavajući silu i pretnje.

Kako Telegraf nezvanično saznaje, T.J. se pre mesec dana porodila, a otac je M.S., što znači da je ona maltretirala maloletnicu dok je bila trduna.

Pripisali su joj nepostojeće dugove koje treba da im otplati, terali je na prostituciju i uzimali su joj sve pare, a onda joj je T.J. davala pola ili manje.

Osumnjičenima T.J. (20), F.T. (20) i M.S. (20) se na teret stavlja krivično delo trgovina ljudima, za koje je zaprećena kazna zatvora od najmanje 5 godina.

BONUS VIDEO:

Video: Policija brutalno uhapsila petoricu koji su organizovali prostituciju: Masovno hapšenje makroa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA