Jasminu je na godišnjicu braka kolima usmrtio suprug, pa njeno telo odneo kući: Počelo suđenje Holiku

- Vređao ju je, proganjao je, pratio. Svašta je moja ćerka trpela zarad mira u kući i mira u porodicama da se ne bismo međusobno svađali - rekla je tada očajna majka ubijene žene

  • 0
Jasmina Holik Foto: Fejsbuk

Na glavnom pretresu, Zolikina i Jasminina ćerka Anita i sin Siniša, iskoristili su svoje zakonsko pravo i izjasnili se da ne žele da svedoče u procesu koji se vodi protiv njihovog oca. Šta je prethodilo stravičnom događaju, neće biti izneto na sudu, jer se Zolika odlučio da će se braniti ćutanjem.

Tog jutra, kada je žena u uobičajeno vreme krenula na posao, u ulici gde je živela kod majke, Z. H. ju je sačekao u kolima, a onda je automobilom naleteo na nju. Zatim je izašao iz vozila, ženu stavio na suvozačevo mesto i odvezao je svojoj kući u Ulicu Branka Radičevića. Tada je pozvao taštu Božicu i rekao joj da je ubio bivšu ženu, nakon čega je nesrećna žena pozvala policiju, a oni su njeno beživotno telo zatekli u ležećem položaju na bračnom krevetu.

Nekoliko sati posle tragedije, žrtvina majka za je rekla da je njena ćerka godinama trpela maltretiranje od supruga.

- Vređao ju je, proganjao je, pratio. Svašta je moja ćerka trpela zarad mira u kući i mira u porodicama da se ne bismo međusobno svađali - rekla je tada očajna majka ubijene žene, ne krijući da je J. H. nekoliko puta davala šansu mužu, ali bi i posle pomirenja on bio opet onaj isti i gadne naravi kada popije.

Svedočio je i Zolikin zet, ćerkin suprug, koji je bio izričit i rekao da njegov tast nije bio spreman tako nešto da učini.

- On je u par navrata pokušao sebi da oduzme život, pa nije bio spreman, a ne da nekome drugom učini nažao - tvrdio je Zolikin zet.

Sudski proces se nastavlja u novembru kada bi trebalo da se izjasni Božica Markov, majka ubijene Jasmine, kao i ostali predviđeni svedoci.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA