≫ 

Mladić (20) divljao na ulicama Pančeva sa probnom vozačkom: Bio pozitivan na narkotike, oni mu i nađeni u autu

Vozač je zadržan u službenim prostorijama policije i protiv njega će biti podnete i odgovarajuće prekršajne prijave

  • 1
Brza voznja Foto: Telegraf TV, Pixabay

Saobraćajna policija sinoć je u Pančevu presretačem zaustavila i isključila iz saobraćaja muškarca (20) koji je upravljajući automobilom marke „BMW“ učinio više prekršaja.

Dvadesetogodišnjak je u Ulici maršala Tita upravljao vozilom brzinom od 122,1 kilometar na čas, u naseljenom mestu gde je ograničenje brzine 50 kilometara na čas i preticao jedno vozilo preko pune linije, a potom i vozilo na raskrsnici.

- Nakon toga vozač je na delu puta gde je ograničenje brzine 80 kilometara na čas upravljao vozilom brzinama od 172,1 i 212,6 kilometara na čas - navodi se u saopštenju MUP-a.

Saobraćajna policija zaustavila je dvadesetogodišnjaka koji je, kako je utvrđeno, upravljao vozilom sa probnom vozačkom dozvolom automobilom čija je snaga veća od 80 kilovata. Droga testom utvrđeno je i da je pozitivan na amfetamin i kanabis.

Pregledom vozača i vozila pronađena je i manja količina supstance nalik na opojnu drogu amfetamin, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Vozač je zadržan u službenim prostorijama policije i protiv njega će biti podnete i odgovarajuće prekršajne prijave.

Video: Teška saobraćajna nesreća na Pančevačkom putu: Vozila smrskana, poginulo troje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA