Određen pritvor ekipi koja je u tuči teško povredila policajca u Nišu: Tužilaštvo pokrenulo istragu

Oni su uhapšeni u noći između subote i nedelje jer su napali i teško povredili inspektora kriminalističke policije Policijske uprave u Nišu

  • 3

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Nišu na predlog Višeg javnog tužilaštva, odredio je pritvor do 30 dana protiv N.S. zbog krivičnog dela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, i protiv F.J. i K.M. zbog sprečavanja službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Oni su uhapšeni u noći između subote i nedelje jer su napali i teško povredili inspektora kriminalističke policije Policijske uprave u Nišu.

Do incidenta je došlo u nedelju oko 2.20 sati na Trgu kralja Milana kada je službenik Ministarstva unutrašnjih poslova zadobio prelom jagodičnog luka.

Kako saznajemo, inspektor koji je bio na dužnosti postupao je zbog sukoba do koga je došlo u centru grada koji je pretio da preraste u ozbiljniji incident. Akteri tuče su ga tada napali i povredili. Zbog napada na inspektora uhapšene su tri osobe a kako saznajemo, među njima je i komunalni milicajac koji u to vreme nije bio na dužnosti.

N.S. se tereti za krivično delo Krivičnog zakonika za koje je predviđena kazna zatvora od tri do 12 godina. Muškarac i devojka koji su takođe napadali policijskog službenika mogli bi ako budu osuđeni, da dobiju zatvor od tri pa do čak deset godina robije.

BONUS VIDEO:

Video: Rekonstrukcija zločina: Dušan presudio komšinici Veri i mladom policajcu Ivanu, a motiv odneo u grob

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    11. oktobar 2022 | 09:23

    Ajmo sad mangupi četkice pa ribanje klonje u KPZ!

  • Go go

    11. oktobar 2022 | 09:44

    O komunalni policajac?

  • Tt

    11. oktobar 2022 | 10:39

    Pratite sudjenje i presude. Nase pravosudje u velikom broju slucajeva daje kazne ispod minimalne ili delo zastari.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA