≫ 

U ovoj zgradi u Novom Sadu je sin živeo s mrtvim ocem: Policija pokucala na vrata, on otvorio, a pored leš

Celom zgradom širi se nesnosan smrad i praktično je nemoguće ući bez maske ili odeće preko nosa, a smrad je toliko jak da izaziva nagon za povraćanjem

  • 4
Stan pronađeno beživotno telo Foto: Nikola Bilić

U zgradi u Jiričekovoj ulici 5c na trećem spratu nalazi se stan u kom je sinoć pronađeno telo starijeg čoveka u fazi raspadanja, a u stanu je zatečen njegov sin koji je živeo sa očevim lešom.

Policija je zapečatila stan, a na vratima stoji natpis da je zabranjeno uklanjanje pečata.

Celom zgradom širi se nesnosan smrad i praktično je nemoguće ući bez maske ili odeće preko nosa, a smrad je toliko jak da izaziva nagon za povraćanjem.

Zgrada je danas bila neobično prazna pa nismo uspeli da pričamo sa stanarima, jer je jedini stanara kog smo zatekli u biciklani, odbio da razgovara sa nama.

Ono što dodatno uliva jezu, je što rasveta u delu hodnika ne radi, pa sve deluje kao iz horor filmova.

Kako smo uspeli da saznamo, nesnosan smrad prijavile su komšije iz broj 5b, a policija je odmah izašla na teren sa bravarom. Međutim nije bilo potrebe za intervencijom bravara, jer je na zaprepaštenje policijiskih službenika, vrata stana otvorio sin, a odmah u sobi pored ležalo je telo oca. Na lice mesta izašla je hitna pomoć, a kako saznajemo iz dobro obaveštenog izvora, sin je prevezen na odeljenje psihijatarije Kliničkog centra Vojvodine.

Nije nam poznato dalje postupanje nadležnih po pitanju sina, niti da li je on bio psihički bolesnik. Ono što smo uspeli da saznamo je da se najverovatnije radi o socijalno ugroženoj porodici, ali nije poznat razlog zašto sin nije sahranio oca, te da li su u pitanju finansijski ili neki drugi razlozi.

Više informacija o ovom događaju znaće se nakon istrage i obdukcije tela, ali prema prvim indicijama najverovatnije se radi o prirodnoj smrti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zox

    12. oktobar 2022 | 14:17

    Živimo u državi gde će ovakvih slučajeva biti sve više jer je 70% radnika prijavljeno na minimalac, znači penziju koju će dobiti nije dovoljna za dalji život.

  • Licemerka

    12. oktobar 2022 | 14:31

    Zasto je adresa javna?

  • Licemerka

    12. oktobar 2022 | 14:30

    Koliko godina ima sin ? Otac?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA