Telegraf u Vršcu: Majka ubijene Petre (2) jednom rečenicom opisala sav svoj bol

Suzana nećedavati izjave. Sve je otkazano. Dala ih je tamo gde treba, a to je policija- rekao je Svetozar Isaković, deda ubijene Petre

  • 0

Suzana Budimirović, majka ubijene devojčice Petre (2) danas je trebala da se obrati novinarima i ispriča svoju stranu priče, ali od toga je odustala.

Njen suprug Marko Budimirović prošlog utorka ubio je ćerku, pa presudio sebi.

Petra Budimirović Foto: Marko Jovanović

- Nisam dobro- kratko nam se obratila Suzana.

Nesrećna žena jedva je koračala ka kući. Pod ruku ju je držala majka.

- Suzana neće davati izjave. Sve je otkazano. Dala ih je tamo gde treba, a to je policija- rekao je Svetozar Isaković, deda ubijene Petre.

Protest Vrsac smrt Petra Budimirović Foto: Telegraf

Jeziv zločin dogodio se 4. oktobra ove godine. Marko Budimirović u stanu je ubio svoju ćerku Petru, a zatim sebe. Tog  dana je uzeo ćerku od supruge jer su bili u fazi razvoda. Pre zločina Suzani je poslao poruku da će "ubiti dete, pa sebe".

Podsećanja radi, Pokrajinski sekretarijat za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova, na osnovu prikupljenih podataka u obavljenom nadzoru, Gradu Vršcu – predsedniku Skupštine grada Vršca uputio je inicijativa za razrešenje vršioca dužnosti direktorke Centra za socijalni rad grada Vršca povodom utvrđenih nepravilnosti u radu.

Podneta je krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Vršcu protiv odgovornog lica Centra i zaposlenih, kod kojih su utvrđeni propusti u radu u slučaju nasilja u porodici sa tragičnim ishodom od 04. oktobra 2022. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA