≫ 

Saznajemo: Uhapšena žena koja je pretila direktoru i nastavnici u Osnovnoj školi u Mladenovcu

Istragu vodi Osnovno javno tužilaštvo u Mladenovcu koje je naredilo zadržavanje M.D. zbog Ugržavanja sigurnosti

  • 3
Mladenovac, škola Foto: Shutterstock

Policija u Mladenovcu uhapsila je M. D. (33) zbog pretnji direktoru i nastavnici Osnovne škole u Mladenovcu, saznaje "Telegraf.rs".

Njoj je u sredu po nalogu Osnovnog javnog tužioca određeno zadržavanje do 48 sati zbog krivičnog dela Ugrožavanje sigurnosti.

Prema našim nezvaničnim informacijama, razlog pretnji je sin privedene koji pohađa školu u Mladenovcu.

- Dečak je rekao majci da ga je nastavnica udarila. Međutim, uvidom u snimak sa kamera došlo se do saznanja da maloletnik laže. Učenik je poznat po problematičnom ponašanju. Uprkos dokazu da je dečak sve izmislio majka je pretila direktoru i nastavnici. Oni su o celom slučaju obavestili policiju i tužilaštvo- kaže naš sagovornik blizak istrazi.

Kako "Telegraf.rs" saznaje, i direktor i nastavnica dali su iskaz o pretnjama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Daja

    14. oktobar 2022 | 10:01

    Moderno neko doba, da roditelji idu u skolu da jure nastavnike i prete im kad god se to njima cefne...a dete ode kuci i naprica kako njemu odgovara, zato su nam dea takva kakva su

  • Mihailo

    14. oktobar 2022 | 16:30

    Da je majka normalna ne bi dete bilo isto majka. Ona odmah u zatvor, napad na radnom mestu. Majka lepo vaspitava sina. Sve će on lepo vratiti svojoj mami. Ovako vaspitavan deca kad odrastu svoj bes će iskaljivati nad svojim roditeljem. Majko razmišljaj o sutrašnjice.Vec si napravila nasilnika od sina kad odraste obično tuče majku ako ne nađe slabijeg.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA