≫ 

Saznajemo: Ovo su jezivi detalji smrti Mlađana u Ripnju, njegova sestra otkrila užas koji je prethodio nesreći

Prema navodima njene krivične prijave, tragediji je prethodilo nasilje nad njim.

  • 0
Mlađan Denić poginuo Ripanj Foto-montaža: Privatna arhiva, Printskrin: Google Maps

Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je dostavljena krivična prijava Jovane B. protiv Tatjane I. zbog sumnje da je izvršila krivično delo nasilje u porodici usled čega je nastupila smrt člana porodice.

Ako se dokaže da je to tačno, njoj preti kazna zatvorom od pet do petnaest godina.

Jovana D. je rođena sestra Mlađana D. koji je poginuo 29. septembra u saobraćajnoj nezgodi u Ripnju oko 4 časa. Prema navodima njene krivične prijave, tragediji je prethodilo nasilje nad njim.

Više javno tužilaštvo u Beogradu će postupiti po ovoj krivičnoj prijavi, proveriti njene navode, a onda odlučiti o daljem postupanju.

Prema navodima krivične prijave Tatjana I. je 28. septembra odvezla Mlađana u kafanu u Borči, gde imao angažman kao pevač.

Tamo se napila, posvađali su se i na putu nazad ga je, prema navodima krivične prijave, pretukla metalnom šipkom i izbacila iz vozila na magistralni put.

Mlađan je tada mobilnim telefonom pozvao dečka od Tatjanine ćerke, S.E. da dođe po njega.

S.E. je potvrdio u iskazu policiji da je primio poziv od Mlađana ali da je morao da promeni gumu na svom vozilu jer mu je bila pukla. Nakon što ga je ubrzo ponovo pozvao, Mlađan se vise nije javljao na telefon.

Osnovno javno tužilastvo u Mladenovcu vodi postupak dokaznih radnji protiv Tatjane I. na osnovu krivične prijave policije u Barajevu zbog krivičnog dela Nasilje u porodici Ko primenom nasilja, pretnjom da će napasti na život ili telo, drskim ili bezobzirnim ponašanjem ugrožava spokojstvo, telesni integritet ili duševno stanje člana svoje porodice, kazniće se zatvorom od tri meseca do tri godine.

Nakon incidenta sa Mlađanom, kako se sumnja, Tatjana I. je došla kući i počela da šamara i udara svoju ćerku i Mlađanovu nepokretnu majku.

BONUS VIDEO:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA