Vulin nagradio policajce iz Pirota koji su pomogli jednoj mami da na svet donese dečaka za vreme "Evroprajda"

- Vi ste oličenje čestitog srpskog policajca, koji je uvek na usluzi svojim građanima, rekao je Vulin

  • 1
Saopstenje - Ministar Vulin  nagradio policajce Foto: MUP RS

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin primio je danas policijske službenike Policijske uprave u Pirotu koji su i pored svog rada i angažovanja na obezbeđenju javnog okupljanja "Evroprajd" u Beogradu, svojim brzim i pravovremenim postupanjem pomogli da se na svet donese i sačuva jedan ljudski život.

Saopstenje - Ministar Vulin  nagradio policajce Foto: MUP RS

Ministar unutrašnjih poslova čestitao je policijskim službenicima Policijske uprave Pirot Zoranu Stevanoviću, Saši Trifunovu i Milošu Petroviću, jer su i pored zahtevnog posla tokom obezbeđivanja javnog reda i mira na "Evroprajdu" pomogli ženi koja je počela da se porađa ležeći na trotoaru.

- Vi ste oličenje čestitog srpskog policajca, koji je uvek na usluzi svojim građanima. Vašim pravovremenim reagovanjem pokazali ste svu ljudskost i dobrotu koju poseduju srpski policajci. Ovo su trenuci kada posebno osetim ponos što sam deo vas, deo srpske policije-  poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

- Ministarstvo unutrašnjih poslova vam je beskrajno zahvalno i ponosno na vas- kazao je ministar Vulin, koji je ovom prilikom novčano nagradio policijske službenike iz Pirota.

Policijski službenici Stevanović, Trifunov i Petrović su tokom vršenja policijskih zadataka prilikom održavanja "Evroprajda" brzom i hitrom reakcijom stvorili uslove za bezbedan porođaj i pomogli da žena, koju su zatekli na trotoaru u ulici Braće Krsmanovića, donese na svet dečaka.

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA