≫ 

Ovo je crni niz za poslednjih 48 sati: Samoubistvo, ubistvo, nesreće i saobraćajke potresle Srbiju

Rekordan broj crnih vesti za vikend

  • 1
Policijski uviđaj

Foto-ilustracija: Milena Đorđević

U poslednjih 48 sati dogodile su se brojne nesreće i intervencije. Srbija i region beleže stravične tragedije u poslednja dva dana.

U subotu u popodnevnim časovima dogodila se nesreća u jednom domaćinstvu kada je radnik pao sa kuće u izgradnji u Sremskim Karlovcima i tom prilikom zadobio povrede usled kojih je preminuo na licu mesta.

Naime, nesrećni čovek pao je sa visine od oko 3 metsra na betonksu površinu.

Nedugo nakon toga začuli su se pucnji u beogradskom naselju Krnjača. Tom prilikom ubijen je dvadesetsedmogodišnji Nemanja S. u obračunu u kojem su učestvovala još dvojica mladića koja su kasnije uhapšena.

Video: Još jedan snimak sa mesta ubistva mladića u Krnjači: Stigli forenzičari, sve vrvi od policije

Naime, vatrenom obračunu prethodila je jurnjava automobila. Uhapšeni Luka K. i ubijeni Nemanja S., bili su zajedno u kolima i jurili su audi u kojima je bio Vladimir A. Kada je Vladimir stao, izašao iz kola, uzeo pajser i krenuo ka Luki i Nemanji, neko od njih dvojice je izvadio oružje i tada su se začuli prvi pucnji.

Ubadanje nožem dvadesetogodišnjeg mladića dogodilo se u ranim jutarnjim časovima na Banovom Brdu.

Jutros, sve je zabrinula vest o vanrednom sletanju aviona na beogradski aerodorom zbog desetogodišnjaka kojem je u avionu pozlilo. Dečak je zbrinut na aerodormu odmah po sletanju, a nakon toga upućen je u Tiršovu bolnicu.

Aero

Foto: Telegraf.rs

Teška saobraćajka u Đerdapskoj klisuri koja je odnela jedan život takođe je obeležila ovaj dan.

Naime, u ovoj nesreći koja se dogodila oko 8.30 časova u Đerdapskoj klisuri poginula je jedna osoba. Vozilo je sletelo sa puta Kladovo-Donji Milanovac u klisuru, ali nije upalo u reku.

Ubrzo stigla je još jedna loša vest o saobraćajki sa smrtnim ishodom koja se dogodila u Valjevu. Ova nesreća dogodila se u selu Stubo, kod brane Rovni, jugoistočno od Valjeva, jutros oko 10 časova. Došlo je do prevrtanja kombija sa putnicima iz Osečine koji je nakon toga sleteo u provaliju. Dve osobe su poginule, a 17 ljudi je povređeno.

Video: Dve osobe nastradale u strašnoj nesreći kod Valjeva: Kombi se prevrnuo i survao s puta

U Požeškoj ulici na Banovom brdu dogodilo se tragedija kada se mlađi muškarac bacio sa višespratnice i na licu mesta preminuo. Sumnjalo se da se radi o samoubistvu zbog povrde koju je imao na vratu, ali je kasnije potvrđeno da je u pitanju suicid.

A vest koja je zgrozila javnost obeležila je ovo popodne kada je na deponiji kod Lukavca pronađeno telo novorođenčeta.

Naime, na deponiji Huskići kod Lukavca meštani su juče pronašli beživotno telo novorođenčeta, nakon čega su odmah obavestili policiju.

Video: Ne daje znake života, ima povrede na vratu: Muškarac pao sa zgrade u Požeškoj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA