≫ 

Sastanak Vulina i direktorke EVROPOL: Srpska policija pouzdani partner u borbi protiv organizovanog kriminala

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin istakao je zadovoljstvo saradnjom sa EVROPOL-om u razmeni informacija na strateškom i operativnom nivou

  • 0
Aleksandar Vulin, Katrin de Bol Foto: Mup Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin, koji predvodi delegaciju Srbije na 90. zasedanju Generalne skupštine Interpola, sastao se danas sa izvršnom direktorkom EVROPOL-a Katrin de Bol.

Sagovornici su tokom sastanka istakli da su Republika Srbija i srpska policija pouzdani partner u borbi protiv teškog i organizovanog kriminala i da je saradnja Srbije i EVROPOL-a na visokom nivou, posebno u protekle dve godine.

Kako organizovane kriminalne grupe najčešće imaju međunarodni karakter, naglašen je zajednički uspeh u razbijanju mnogih kriminalnih grupa čime je postignuta veća bezbednost i građana Srbije, ali i svih građana Evrope.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin istakao je zadovoljstvo saradnjom sa EVROPOL-om u razmeni informacija na strateškom i operativnom nivou.

Izvršna direktorka EVROPOL-a Katrin de Bol istakla je da se na srpsku policiju ozbiljno računa kada je reč o zajedničkoj borbi protiv organizovanog kriminala.

Izvršna direktorka EVROPOL-a Katrin de Bol pozvala je ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina u zvaničnu posetu u sedište EVROPOL-a u Hagu, istakavši odličnu saradnju sa srpskom policijom i ministrom Vulinom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA