≫ 

Crna nedelja u Srbiji: Vozači "bogati" saobraćajnim prekršajima oterali u smrt nekoliko mladih ljudi

Poslednjih dana se dogodilo više saobraćajnih nesreća, u kojim je život izgubilo nekoliko osoba greškom nesavesnih vozača koji su imali više saobraćajnih prekršaja

  • 2
Sudar saobraćajna nesreća policija uviđaj Foto-ilustracija: Shutterstock

Za samo nedelju dana, na putevima Srbije desilo se na desetine saobraćajnih nesreća. Posebnu pažnju izazvala je činjenica da su, u čak tri nesreće, njima "kumovali" stariji vozači koji su imali više saobraćajnih prekršaja, a jedan od vozača nije ni posedovao vozačku dozvolu, već je bez iste vozio uprkos činjenici da krši jasno propisan zakon.

Nažalost, u svakoj od nesreća, podinulo je nekoliko osoba.

Podsetimo, u teškoj saobraćajnoj nesreći sinoć na Pančevačkom putu nastradale su tri osobe, a lekari su se u Urgentnom centru borili za život četvrtaog putnika.

Automobil "multipla" svom silinom se zakucao u banderu. Na licu mesta život su izgubili vozač Goran Radivojević (56) i dvoje putnika Svetlana Petrović (56) i Slobodan Trajković (48). Lekari se i dalje bore za život Tomislava Popova (58).

Vozač koji je izazvao saobraćajnu nesreću na Pančevačkom putu za 10 godina imao 60 prekršaja.

Ovo nije jedina nesreća, naime, D.J. (69), vozač "mercedesa" koji je pre samo nekoliko dana oko 14.30 u Surčinu oborio motociklistu, imao je 1,48 promila alkohola u krvi, potvrđeno je za Telegraf u MUP.

Nakon sudara, povređeni motociklista je prevezen uUrgentni centar, na odeljenje reanimacije.

Do nesreće je, kako saznajemo, došlo pri skretanju mercedesa u levo.

U 16.10 časova vozač mopeda podlegao je povredama, a u 15.41 časova vozač D.J. podvrgnut je alkotest kontroli gde je na digitalnom displeju alkometra očitana količina od 1.48 mg/ml alkohola u organizmu. Prema nezvaničnim podacima, vozač koji je izazvao saobraćajnu nesreću, imao je oko 14 saobraćajnih prkršaja.

Tokom večeri se dogodila teška saobraćajna nesreća u Beškoj kod Inđije, izazvao je muškarac (83), a on je, kako saznajemo, uhapšen. Prema našim saznanjima, vozaču koji je izazvao nesreću vozačka dozvola je istekla pre 8 godina.

Dvoje tinejdžera, mladić star 18 godina i maloletnica (17) poginuli su danas u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Beške.

Prema prvim informcijama, nesreću je najverovatnije izazvao vozač "mercedesa" S.B. (83) iz Krčedina koji nije ustupio prvenstvo prolaza vozaču motocikla.

Video: Snimak stravičnog sudara na Mirijevskom vencu: Auto potpuno uništen, ima povređenih

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZAC

    18. oktobar 2022 | 23:05

    Znaci da se zakon ne sprovodi ili uopste ne postoji, ko ce sada odgovarati za smrt ovih ljudi.

  • Sele

    25. oktobar 2022 | 08:52

    Pa znaci ako je bogat onda je on problem ove drzave i krivac za sve !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA