Umesto na izlet, otišli pravo u smrt: Boris i Dejana koji su poginuli kod Beške biće zajedno sahranjeni

Sahrana će biti u petak, u 14 časova na groblju u Staroj Pazovi

  • 13
Poginuli kod Batočine Batočina Foto: Facebook

Boris Majorski (18) iz Stare Pazove i njegova devojka Dejana Neralić (17) iz Golubinaca juče su motorom krenuli na izlet na Vrdničku kulu kada ih je u planovima sprečio Slobodan B. (83) koji je naleteo "mercedesom" na njih i ubio ih na mestu.

Njih dvoje su bili u vezi, a prema rečima najbližih, bili su nerazdvojni, pa će tako biti i sahranjeni, jedno pored drugog.

Sahrana će biti u petak, u 14 časova na groblju u Staroj Pazovi.

Inače, Slobodanu je vozačka istekla pre 8 godina. Do tragedije je došlo jer Slobodan koji je bio za volanom "mercedesa" nije ustupio prvenstvo tijendžerima na motoru.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Inđiji priveli su S. B. (83) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. On se sumnjiči da je oko 17.20 sati, na putu Inđija - Novi Sad u blizini Beške, upravljajući "mercedesom", udario u motocikl kojem prethodno nije ustupio prvenstvo. U ovoj nezgodi, život su izgubili osamnaestogodišnji motociklista i njegov suvozač, sedamnaestogodišnjakinja. Osumnjičenom će biti određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku će, uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Staroj Pazovi - piše u saopštenju MUP.

BONUS VIDEO:

Video: Teška saobraćajna nesreća na Pančevačkom putu: Vozila smrskana, poginulo troje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SVM

    19. oktobar 2022 | 16:39

    Crni i precrni deda. Pa šta sada čovek da ti radi. Pa ne verujem da do tvog mozga i dopire šta si uradio,jadni čoveče. Imaš li ti nekoga u familiji da ti sakrije ključeve. Kako te ni jednom za 8 godina nezaustavi policija. Čemu pitanja,čemu reči,kakvo zadržavanje od 48 sati. Trebalo je preduzeti nešto pre nesreće. Šta sad, osuditi ga na doživotnu robiju. Baš će pravda biti zadovoljena a dedi uskraćena uživanja na slobodi

  • Baka

    19. oktobar 2022 | 16:01

    Bitno da čim se vidi P oznaka za početnike odmah se zaustavlja, a kad su u pitanju ovakvi ljudi kojem je pre 8.godina istekla dozvola nije proveren. 8. Godina čovek nije proveren. Tužno.

  • Biljana

    19. oktobar 2022 | 16:11

    Šta čovek od 83 godine traži za volanom???????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA