Bole reči najstarijeg sina nastradalog Saše: "Braću ne dam nikome, nastaviću gde je i tata posle mamine smrti"

Ognjen je, na trećoj godini mašinstva u Kragujevcu i dobar je strudent. Ilija je prvi razred Tehničke škole, takođe u Kragujevcu, dok je najmlađi Novak još u osnovnoj školi

  • 1
Batočina stradali, poginuo u Batočini Foto: Facebook

Dan posle teške saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo Saša Kostadinović, samohrani otac tri sina, meštani Batočine, kao i porodica, i dalje su u šoku i neverici.

U dvorištu kuće u Kralja Petra Prvog sede Vidosava, Sašina majka i tast i tašta Aleksandar i Dragana Petrović i oplakuju tragično nastradalog Sašu. Primaju saučešća.

Sa njima i Sašini sinovi. Najstariji Ognjen (21), zatim Ilija (15) i Novak (11), vidno tužni i nesrećni, ipak iako deca, smogli su snage da svakom ko je ušao u dvorište da izjavi saučešće, priđu, uljudno se jave i pruže ruku, prenose Novosti.

"Deci je mnogo teško"

Ognjen je, na trećoj godini mašinstva u Kragujevcu i dobar je strudent. Ilija je prvi razred Tehničke škole, takođe u Kragujevcu, dok je najmlađi Novak još u osnovnoj školi.

- Deci je mnogo teško, ali dečaci su, pa kriju emocije i suze. No, kad je ceo Novakov razred došao da izrazi saučešće, dete više nije izdržalo. Svi su plakali. Ma, srce da vam prepukne - kaže tašta stradalog Saše.

Najstariji i naizgled najhrabriji Ognjen, grli baku Draganu, teši je i briše joj suze. 

- Najvažnije mi je da završim fakultet, zaposlim se i naravno, učiniću sve da dobijem starateljstvo nad svojom maloletnom braćom i izvedem ih na pravi put. Nastaviću tamo gde je, posle mamine smrti, tata nastavio i zato, braću ne dam nikome - rekao je Ognjen.

Tokom dana i do kasno u noć, neprestano pristižu rodbina, komšije, prijatelji, Sašine kolege, koji o njemu imaju samo reči hvale i koji su i dalje u šoku zbog svega što se dogodilo.

Podsećamo, Saša Kostadinović (51) poginuo je u centru Batočine ispred svoje kuće u trenutku kada je polazio na posao. Njegovom smrću zapečaćena je tužna sudbina ove porodice, a Sašina majka ostala je sama sa trojicom njegovih sinova, budući da su se tragedije kroz godine samo nizale pa je stradalom čoveku preminuo i otac i sestra i supruga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bravo

    21. oktobar 2022 | 00:41

    za momka , zreo čovek , lepo vaspitan i primio domaće vaspitanje, uspečeš samo napred , na žalost bez oba roditelja, i to je sudbina .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA