Svedoci opisali kako je došlo do nesreće u Pančevu: Voz udario u traktor, vozač poginuo na mestu

Do saobraćajne nezgode je došlo kada je putnički voz koji se kretao iz pravca Pančeva ka Vršcu udario u traktor koji je prelazio prugu van obeleženog pružnog prelaza

  • 0
Đorđe Foto: Facebook

Teška saobraćajna nesreća dogodila se danas oko 11.20 časova u Pančevu na pruzi Beograd - Vršac, prilikom čega je putnički voz udario je u traktor, pri čemu je vozač traktora od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta, a naš poznati meteorolog Đorđe Đurić zatekao usred udesa. 

Kako je tekao saobraćaj i šta se dešavalo nakon nesreće opisao je na svom Fejsbuk profilu:

- Voz je udario u traktor, poginuo je čovek, svih 75 putnika voza ušlo je u već pun autobus Beograd-Vršac...  - napisao je između ostalog i priložio nekoliko fotografija sa mesta nesreće.

Do saobraćajne nezgode je došlo kada je putnički voz koji se kretao iz pravca Pančeva ka Vršcu udario u traktor koji je prelazio prugu van obeleženog pružnog prelaza.

O događaju je obavešten dežurni zamenik Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu koji prisustvuje i po čijem nalogu PU Pančevo vrši uviđaj koji je u toku.

Na mesto nesreće izašli su predstavnici MUP-a i Hitna pomoć, kao i Železnička komisija za vanredne događaje.

"Infrastruktura železnice Srbije“ ponovo upozorava i apeluje da se poštuju saobraćajni propisi i signalizacija, posebno na putnim prelazima, kao i da se vozači drumskim vozila u saobraćaju ponašaju odgovorno, pažljivo i savesno prema sebi i drugima. Samo na taj način mogu se sprečiti ovakve nesreće i sačuvati ljudski životi.

Video: Ovo je čudo neviđeno: Zakucao se kolima u brzi voz i pukom srećom preživeo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA