≫ 

Dečak (16) učestvovao u razbojništvu u Smederevu: Uz pomoć gasnog pištolja opljačkao kazino, nađena i puška

Pretresom automobila koji su osumnjičeni koristili i kuće u kojoj su boravili, policija je pronašla gasni pištolj, vazdušnu pušku i 17 metaka različitih kaliba

  • 1
Krađa, razbojništvo, beograd Foto: MUP Srbije

Pripadnici kriminalističke policije Policijske uprave u Smederevu i Policijske stanice u Velikoj Plani, efikasnim operativnim radom, uhapsili su A. A. (31) i D. A. (31) iz Šapca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo.

Oni su, kako se sumnja, 17. oktobra u Velikoj Plani, zajedno sa jednim šesnaestogodišnjakom, od radnice kazina, uz pretnju gasnim pištoljem, oduzeli 73.900 dinara.

Pretresom automobila koji su osumnjičeni koristili i kuće u kojoj su boravili, policija je pronašla gasni pištolj, vazdušnu pušku i 17 metaka različitih kalibara.

A. A. i D. A. su privedeni višem javnom tužiocu u Smederevu, nakon čega im je određen pritvor do 30 dana, dok je protiv šesnaestogodišnjaka podneta krivična prijava, u redovnom postupku, Višem javnom tužilaštvu u Šapcu.

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sima Kosmos

    24. oktobar 2022 | 13:34

    Svaka cast Nasoj Policiji koja je brzo i pravovremeno reagovala po Zakonu i uhvatila osumnjicenog. A sad se ocekuje od Tuzilastva i Sudstva, da reaguje po istoj proceduri kao kod okrivljeni belivukovi saradnika. Da Osumnjiceni bude pusten na slobodu, bar do sledeceg krivicnog dela ,koje ce uhapseno lice pretpostavljamo opet pociniti. Pa cemo da citamo pa novinama, da je poznat.organima reda i gonjenja od ranije. Ali uziva u blagodetima slobode ,samo ne znam po kojim zakonima i po cijoj presudi kao i svi doticni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA