Relić i dalje u bekstvu: Bio u kućnom pritvoru kad je pretukao sina nekadašnjeg predsednika Jugoslavije

Vuksanović, koji je u petak uveče uhapšen, juče je u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu priznao krivično delo.

  • 1
Prebijanje sina Zorana Lilića, Darko Lilić

Foto: CCTV, Shutterstock

Beogradska policija raspisala je potragu za Aleksandrom Relićem iz Beograda zbog sumnje da je sa Dejanom Vuksanovićem učestvovao u prebijanju Darka Lilića , sina bivšeg predsednika Jugoslavije Zorana Lilića. 

Kako je "Telegraf.rs" objavio, Vuksanović, koji je u petak uveče uhapšen, juče je u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu priznao krivično delo. On je rekao da je tukao Lilića, ali o razlozia nije želeo da govori.

Njemu je nakon saslušanja određen kućni pritvor.

Podsećanja radi, Aleksandar Relić, koji je samo dva dana ranije u ponovljenom suđenju prvostepeno osuđen na osam i po godina zatvora za ubistvo Miloša Stojanovića na Adi Huji 2019 od petka nalazi se u bekstvu i za njim se intezivno traga. On je prethodne dve i po godine bio u kućnom pritvoru.

Na snimku u koji je uvid imao "Telegraf.rs" vidi se trenutak kako dvojica muškaraca tuku Darka Lilića, a zatm ga stavljau u džip. Nekoliko minuta kasnije na mestu napada pojavljuju se duga dvojica koji uklanjaju krv.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tip

    25. oktobar 2022 | 10:03

    Kucni pritvor za onakvo prebijanje?Ne ulazim u razloge sto su ga tukli i koga su tukli ali ovaj drugi je bio u kucnom pritvoru pa ga to nije sprecilo da se setka po gradu i prebija ljude

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA