≫ 

Ovo je žena osumnjičena za brutalno prebijanje devojčice (3) u Grockoj: Deca su joj oduzeta i smeštena u Dom

Kako nezvanično saznajemo, policija i Centar za socijalni rad na adresi na kojoj je prijavljeno zlostavljanje, zatekli su dva maloletna lica

  • 16
Bije dete Foto: Facebook

Za nasilnicom koja je, kako se sumnja sudeći prema stravičnom snimku, brutalno pretukla devojčicu (3), potera je i dalje u toku, a deca su joj, podsetimo, oduzeta i smeštena u Dom za nezbrinutu decu.

Kako nezvanično saznajemo, policija i Centar za socijalni rad na adresi na kojoj je prijavljeno zlostavljanje, zatekli su dva maloletna lica.

- Stan u kući je bio prazan kada su došli nadležni. Odnosno, u njemu je zatečeno dvoje dece, devojčica (3) i dečak, a ona se vodi da je u bekstvu. Njen identitet je utvrđen  - rečeno nam je.

Podsetimo, izuzetno uznemirujuć snimak nasilja nad devojčicom starom oko 3 godine pojavio se danas na društvenim mrežama.

Naime, na sminku se vidi kako majka udara devojčicu po glavi držeći je za ruke kako ne bi mogla da se brani.

Devojčica sve vreme plače i, čini se, jedva dolazi do daha dok njena majka viče na nju udarajući sve vreme i ponavlja: "Naš mali Zoran je u zatvoru zbog tebe, zbog tebe".

Na kraju, posle bezbroj udaraca po glavi, devojčicu odguruje na pod i ona pada. Tu se majka nije zaustavila, već je preteći rekla devojčici da nije završila s njom.

- Ceo danas ima da te bijem - vikala je žena.

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je odmah nakon saznanja o video snimku po nalogu Koordinatora za rodno zasnovano nasilje Višeg javnog tužilaštva u Beogradu sazvalo vanredni sastanak Grupe za koordinaciju i saradnju za Opstini Grocka i u saradnji sa CSR i policijskom stanicom Grocka odmah preduzelo sve mere u cilju utvrđivanja svij okolnosti vezanih za predmetni događaj i zastite maloletnog lica.

Rezultat vanrednog sastanka Grupe za Koo Drugog osnovnog javnog tuzilastva u Beogradu je da su utvrđeni identiteti svih učesnika događaja, da su dva maloletna lica pregledana od strane lekara tokom noći, nakon čega su, kako smo gore naveli, izmeštena iz porodice u odgovarajuću ustanovu socijalne zastite, a da je za majkom raspisana potraga, s obizrom da nije dostupna državnim organima.

Video: Gde će ti duša: Da li postoji prljaviji i odvratniji udarac?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ma

    27. oktobar 2022 | 11:16

    Tačno sam znala ko ke u pitanju! Zaštićena vrsta koja ima ništa ne radi, a zaštićeni ko beli medvedi! Tačno sam znala!

  • iskreno

    27. oktobar 2022 | 11:28

    Bravo za telegraf koji je objavio sliku a da nije zamaglio

  • Josip Šibalić

    27. oktobar 2022 | 11:18

    I Antoni Dejvis bi joj pozavideo na obrvama 👍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA