Telegraf našao majku Slavicu koja je krvnički tukla dete: Sramno pravda nasilje, pominje mamu i Zorana

Majku smo pronašli u centru Begaljice kako uplakana šeta sa suprugom

  • 36

Slavica Đilas (27) potvrdila je za Telegraf da jeste ona tukla svoju maloletnu ćerku M.Đ. Dala je sramno opravdanje, kaže da je to  uradila pod prisilom svoje majke jer je njen muž Zoran, očuh Slavica Đilas, u zatvoru.

Zatekli smo nasilnicu da ide ulicama Begaljice, uplakana.

- Lično mi je majka pretila da će da mi ubije dete. Pretila je da će da mi ubije malog sina ako to ne uradim zbog toga što je njen muž u zatvoru ali ja nisam zbog toga kriva što je on u zatvoru. Moja majka Lidija mi je rekla: "Ako to ne uradiš, ja ću da ubijem Mihajla". Ja sam se uplašila. Zaključala je sva vrata. On nije bio kući. Rekla mi je da tučem Milicu da ne bi ona ubila mog sina. Koji ima 15 meseci. Milica ima 3,5 godine - priča Slavica koja je mučki tukla svoje malo dete.

Ona navodi da je ovaj snimak nastao pre 15 dana.

Njen suprug dodaje da je on bio kod kuće da se ovo ne bi desilo.

- Ja radim. Prodajem polovnu robu. Nisam bio kod kuće - kaže on.

Slavica dodaje da je noćas noć provela na groblju.

- Kao što sam rekla to je istina. Nisam bila kući kada su bili ppolicija i Centar za socijalni rad. Ja sam bila na groblju - dodaje Slavica a muž se nadovezuje da je on bio kod kuće kada su sinoć oko 23 sata došli po decu:

- Sad sam bio u policiji, dao sam izjavu. Obećali su da će da mi vrate decu za dva meseca.  Deca će biti pod mojim starateljstvom, u pratnji Centra za socijalni rad koji će sve da nadgleda. I ona će biti tu, normalno.

Slavicu smo još jednom, na kraju, pitali da nam ponovi zašto je tukla malu Milicu.

- Pile smo kafu ja i moja majka. Svađala se sa nekim preko telefona, nisam je pitala sa kim, niti me je zanimalo. Uzela je mog sina u krilo i rekla "sedi ovde da rešimo problem". Kakav majko problem da rešimo, ona je zaključala vrata, uzela je ključeve, stavila kod sebe u džepove i uzela je malog Mihajla u ruke i uzela je nož. Rekla je: "Slušaj me, šta ti pričam. Ne budeš li sad tukla Milicu, ja da snimam, da ti deca stignu u dom. Ja ću Mihaila da ubijem - priča Slavica. 

Na pitanje ko je Zoran koji se pominje u snimku objašnjava da je reč o njenom očuhu, a da je njen otac umro.

- Još je u zatvoru Zoran zbog nasilja nad njom. Ona me zvala da je pomognem, rekla da joj pomognem, pomozi mi, spasi me, ja joj pomogla, ona mi ovo uradila - tvrdi Slavica:

- Ne znam šta ću sad. Znam da nisam kriva. Čujem da mi je majka u policiji. Ja ne znam gde je a zašto mi je to uradila, ni to ne znam. Moje dete ja do sada nisam tukla.

Majka kaže da njena majka živi kod njih u kući, što njen suprug potvrđuje i govori da ih on izdržava.

Slavica Đilas kaže da je njena majka trenutno u policiji, da daje izjavu, a da je njen suprug u zatvoru, ali da ne zna koji je razlog.

Nasilje nije opravdanje. Nasilje je nedopustivo. Svaki vid nasilja treba sankcionisati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kulin

    27. oktobar 2022 | 12:31

    Čuj majka joj rekla da bije dete da je bila pametna pa da je nju izudarala a ne dete 😬😬

  • Mince63

    27. oktobar 2022 | 12:28

    Kakvo pravdanje, kakvo starateljstvo nad decom, otac star. Ali stvarno ako otac dobije starateljstvo, onda ove iz CZSR smeniti...

  • box

    27. oktobar 2022 | 12:50

    Decu trajno oduzeti i spasavati od bolesnika monstruma.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA