≫ 

Privedena Slavica koja se sumnjiči da je pretukla devojčicu (3) u Grockoj

U skladu sa procenom i zakonskim ovlašćenjima organa starateljstva maloletna deca su izdvojena iz porodice i nakon zdravstvenog pregleda zbrinuta u ustanovu socijalne zaštite

  • 12
Slavica Đilas, Nasilje nad detetom, Begaljica, Majka, batine Grocka, hapšenje Foto: Nikola Tomić, Shutterstock

Slavica Đilas, koja se sumnjiči da je brutalno pretukla svoju devojčicu (3) kako Telegraf saznaje, privedena je.

Ona je potvrdila za Telegraf da jeste ona tukla svoju maloletnu ćerku M.Đ. Kako nam je objasnila, to je uradila pod prisilom svoje majke jer je njen muž Zoran, očuh Slavica Đilas, u zatvoru.

Zatekli smo je ide centrom Begaljice, uplakana.

- Uzela je mog sina u krilo i rekla "sedi ovde da rešimo problem". Kakav majko problem da rešimo, pitala sam je. Ona mi je rekla "tuci ćerku na moje oči inače ću sina da ti ubijem. Ja ću sve to da snimam" - rekla je Slavica Đilas u prisustvu svog supruga za Telegraf.rs.

Majka kaže da njena majka živi kod njih u kući, što njen suprug potvrđuje i govori da ih on izdržava. U trenutku kada su policija i Centar za socijalni rad došli da oduzmu majci decu, Slavica Đilas nije bila kod kuće, otišla je na groblje.

- Ja sam bio kod kuće kada su došli da mi oduzmu decu. Ona nije bila kod kuće. Ubuduće ću starateljstvo nad decom imati ja, a ona će biti tu uz mene - rekao je suprug Slavica Đilas.

Slavica Đilas kaže da je njena majka trenutno u policiji, da daje izjavu, a da je njen suprug u zatvoru, ali da ne zna koji je razlog.

- Majka je njega prijavila zbog nasilja, a sad ispade da ja moram da ga branim tako što moje dete mora da trpi nasilje od mene - kaže Slavica Đilas.

Oglasio se CZS

- Gradski centar za socijalni rad u Beogradu Beogradu je po saznanju za nasilje nad decom u nevedenoj porodici u saradnji sa policijom i tužilaštvom preduzeo i sproveo urgentne i neophodne mere iz svoje nadležnosti u cilju zaštite i zbrinjavanja dece iz porodice koji ste naveli u dopisu. U skladu sa procenom i zakonskim ovlašćenjima organa starateljstva maloletna deca su izdvojena iz porodice i nakon zdravstvenog pregleda zbrinuta u ustanovu socijalne zaštite - naveli su u odgovoru za naš portal.

Video: Majka Slavica koja je krvnički tukla dete se sramno pravda: Pominje mamu i Zorana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    27. oktobar 2022 | 12:59

    Ma obavezno je tako bilo. Inače odgovornost i za snimatelja jer nije sprečila nasilje nad detetom.

  • Srbija

    27. oktobar 2022 | 12:59

    Djeca u dom a majka u pritvorsku jedinicu do sudjenja,nadamo se dobrom ishodu a to je,od 5do 10 godina za prebijanje maloletnog deteta i 1do 5godina za uznemirivanje javnosti.Neko daje ogromne pare da dobije djete a neko se izivljava na njemu i ta pravda vise !

  • Ljudi

    27. oktobar 2022 | 14:06

    Jeste li culi sta ona govori detetu od tri godine pominje Zoranov k. Ma sklanjajte je da dana bijeloga ne gleda, njoj je samo do one stvari, izivljava se nad djecom. Ovo je strava.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA