≫ 

"Molili smo komšije da im ne izdaju kuću": Meštani Begaljice prvi put otvoreno o slučaju nasilja nad detetom

Kako su nam ispričali, noćima nisu imali mira od njih

  • 5
Slavica Đilas, Nasilje nad detetom, Begaljica Foto: Nikola Tomić

Dan nakon što se pročulo o nasilju nad detetom koje se dogodilo u Begaljici, komšije iz naselja u Grockoj malo opuštenije pričaju o porodici u kojoj se to dogodilo. Komšije danas kažu da su Slavica i njen suprug, u kući u kojoj se pre 15 dana dogodilo nasilje, podstanari od pre pet meseci.

- Mi nemamo noćima mira od njih. Večito se čula buka i jauci. Molili smo komšije da im ne izdaju ovu kuću da budu u njoj, zato što ih svi znamo od ranije. To je porodica koja se s vremena na vreme selila iz stanova. Živeli su u Grockoj, u Vrčinu, i dobro su poznati - pričaju komšije.

Oni kažu da je Slavica koja je uhapšena, a koja je tukla ćerku, znala da po dva tri dana ne bude kod kuće, a da joj je decu čuvala majka. Od juče, kako je Slavica uhapšena, baka Lidija, koju je Slavica optužila da je pod njenom prisilom tukla ćerku, nije se više pojavljivala u ovoj kući u Begaljici.

Trenutno je ispred njihove kuće mirno. U kući nema nikoga. Otac, Slavičin muž, viđen je samo da je kasno sinoć došao kući. Trenutno ga nema kod kuće.

Podsetimo, na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem se vidi kako majka udara devojčicu po glavi držeći je za ruke kako ne bi mogla da se brani.

Devojčica sve vreme plače i, čini se, jedva dolazi do daha dok njena majka viče na nju udarajući sve vreme i ponavlja: "Naš mali Zoran je u zatvoru zbog tebe, zbog tebe".

Na kraju, posle bezbroj udaraca po glavi, devojčicu odguruje na pod i ona pada. Tu se majka nije zaustavila, već je preteći rekla devojčici da nije završila s njom.

Video: Slavica koja je tukla ćerku Milicu jedina zna istinu

(Telegraf.rs.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Acko

    28. oktobar 2022 | 14:28

    Sto niste svi zajedno skupili pare za kiriju pa vi iznajmili kucu da imate mira.

  • Momo

    28. oktobar 2022 | 16:06

    Ova Slavica da se istusira barem dva puta nije losa za naucit ponesto !

  • Dasa

    28. oktobar 2022 | 17:27

    Na cega ovo lici...?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA