≫ 

Dignuta optužnica za Dejana i Miroslava koji su "pali" sa 45 cigli droge: Mercedesom je vozili u Mladenovac

Na teretim se stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga

  • 0
Dileri droga hapšenje Printskrin: MUP

Protiv Dejana S. (45) iz Kraljeva i Miroslava J. (39) iz Beograda Više javno tužilaštvo podiglo je danas optužnice zbog sumnje da su hteli da prodaju 44.7 kilograma marihuane.

Droga je nađena 31. maja ove godine u garaži u dvorištu kuće u kojoj živi Miroslav J. u Mladenovcu. Sumnja se da je Dejan S. 31. maja automobilom marke “Mercedes Benz B 200” došao do kuće Miroslava J. u Mladenovcu i parkirao ga u garažu, po prethodnom dogovoru. Potom je počeo da izvlači drogu iz “šteka” u automobilu, odnosno iz specijalno izrađene konstrukcione šupljine i smešta je u desni ugao garaže. Marihuana je bila upakovana u 45 paketa.

Tako je zatečen od strane policijskih službenika, koji su prethodno vršili njegovu opservaciju, dok je Miroslav J. zatečen u dvorištu. Oba okrivljena su i ranije osuđivani i to Dejan S. šest puta, a Miroslav J. jednom.

Na teretim se stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga. Tužilaštvo je predložilo da se okrivljenima produži pritvor.

Video: Zaplenjeno 20kg heroina: Gepek audija pun droge, vlasnik Pazarac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA