≫ 

Raspisana potraga za ocem koji je krvnički šutirao ćerku: Snimak nasilja nad devojčicom šokirao Srbiju

Na uznemirujućem snimku se vidi kako otac devojku prvo šutira u predelu stomaka posle čega počinje snažno da je udara po glavi. Devojka u jednom momentu seda na klupu, ali je on podiže vukući je za jaknu. Potom je obara na zemlju, a onda ponovo počinje da je šutira u predelu stomaka

  • 16

Snimak brutalnog nasilja oca nad ćerkom, koji je na društvenim mrežama objavio Igor Jurić, šokirao je javnost. On je naveo da se radi u kineskim državljanima, a na video snimku se vidi kako otac devojčicu šutira u predelu stomaka, nakon čega je udara u glavu.

Iz prvog Osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je sada saopšteno da je utvrđen identitet oca.

Kako napominju, radi se o kineskim državljanima sa privremenim boravkom u Srbiji.

"Imajući u vidu da otac, za kog postoji osnovana sumnja da je izvršio krivično delo Nasilje u porodici, nije dostupan državnim organima, po nalogu dežurnog zamenika raspisana je potraga. Kada i ukoliko bude pronađen, tužilastvo će odmah preduzeti neophodne mere u cilju daljeg procesuiranja, a o čemu ce javnost biti obaveštena", navedeno je u saopštenju tužilaštva.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Igor Jurić (@igorjuric73)

Kako je za Telegraf.rs objašnjava Igor Jurić, devojčica ima 14 godina, i vrsna je sportistkinja.

- Sve to se dešavalo na teniskim terenima Crvene zvezde. Devojčica ima 14 godina. Ona je ranije trenirala na terenima teniske akademije Tipsarević. Nakon što je isti čovek koji je maltretirao devojčicu na sminku napao trenera, oni su ga izbacili sa akademije. Ono što je jako bitno je da je ovaj video duže vreme kružio među trenerima i ljudima koji su u tenisu. Snimak i sva ostala saznanja do mene su došla juče, tako da mi u ponedeljak podnosimo krivičnu prijavu - kaže Jurić.

Kako dodaje, biće provereno koja je odgovornost u samom klubu, ako su već imali saznanja o tome da se nasilje dogodilo, a nisu reagovali.

- Imamo sve pojedinosti o čoveku koji je to uradio. Ono što je sigurno je da je on kineski državljanin, da gotovo i ne govori srpski jezik, a da je devojčica jedan izuzetan sportista i da u klubu gde je bila pre treneri koji su radili sa njom imaju samo reči hvale za dete. Ono što sam potpuno siguran, a što su mi rekli i ljudi koji su imali kontakt sa ovim čovekom je da postoji osnovana sumnja da je istu devojčicu zlostavljao i u prostorijama svog doma, ne samo na teniskim terenima - napominje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miroslav

    29. oktobar 2022 | 14:15

    Hapsite, 10 godina robije, u Kini bi dobio metak u celo. I onda samo njega izbacite iz Srbije.

  • j

    29. oktobar 2022 | 14:14

    A sto nisi otišao ili otišla da zastitis devojčicu nego snimas?

  • mixx

    29. oktobar 2022 | 14:13

    a car što snima i kulira

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA