Tužilaštvo poziva devojčice iz autobusa 43 da se jave u policiju: Manijak polno uznemiravao dve maloletnice

Tužilaštvo apeluje da se devojčice koje su kritičnom prilikom polno uznemiravane jave u policijsku stanicu Palilula u prisustvu roditelja radi davanja izjave

  • 9
Gradski saobraćaj, prevoz, autobus Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Protiv M. I. (38), koji je u subotu, tvrde pojedini putnici koji su se zatekli u autobusu na liniji 43, polno uznemiravao dve maloletne ženske osobe, policija je podnela krivičnu prijavu zbog nasilničkog ponašanja jer je udario mladića koji ga je zadržavao do dolaska policije.

Kada je vozač zaustavio vozilo, devojčice koje je navodno polno uznemiravao M. I. su izašle iz autobusa i ne zna im se identitet. Dežurni zamenik Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je naložio da se za sada podnese krivična prijava protiv osumnjičenog zbog sumnje da je izvršio krivično delo "nasilničko ponašanje" na štetu građanina koji ga je sprečavao da ode.

Radi procesuiranja u pogledu krivičnog dela "polno uznemiravanje" tužilaštvo apeluje da se devojčice koje su kritičnom prilikom polno uznemiravane jave u policijsku stanicu Palilula u prisustvu roditelja radi davanja izjave.

Tužilaštvo će nakon toga moći da preduzme dalje zakonske mere protiv osumnjičenog i u pogledu navedenog dela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gradjanin

    30. oktobar 2022 | 18:12

    Kada se niko od gradjana/posmatraca ne umesa i ne spreci eventualno nasilje, tucu ili problem svi dizemo dreku kakvi smo to ljudi, nemamo empatiju i sl., sada kada je covek usao u duel sa pedofilom, jos dobio samarcinu zbog napada na te dve devojke a one posle zaustavljanja vozaca i busa, sprecavanja pedofila da ode do dolaska policije devojke ladno otusle. Pa znamo li mi sta hocemo ?

  • Drzavo ima li te?

    30. oktobar 2022 | 18:09

    Pa dokle vise???!!!!! Hapsite i bacite kljuc,kastrirajte sta god samo cistite ulice od kretena.

  • DARKO 100%

    30. oktobar 2022 | 17:58

    Najveca je tragedija koliko smo moralno posrnuli kao drustvo,gde se izgubila rec covek,prijatelj,itd.....sve vrednosti koje smo nosili sa sobom su izvrnute ruglu ,da je covek coveku postao vuk ,gde se uselila zebnja medju ljude ,strah i nepoverenje,teska su ovo vremena koja covek mora izneti na svojim ledjima kako tako zarad opstanka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA