≫ 

Žena iz "pežoa smrti" i dalje u komi: Teška saobraćajna nesreća u Vojislava Ilića odnela dva života

Tragedija se desila kada je "pežo" u kom su bili Zoran, Gordana i Biljerim izleteo sa kolovoza i udario u banderu

  • 0
Udes u Vojislava Ilića, Saobraćajna nesreća Foto: Nikola Tomić

Zoran M. (67) i Biljerim Ć. (39) poginuli su, dok je Gordana M. M. (44) preživela kada se "pežo" u kom su bili zakucao u banderu u subotu rano ujutru u Ulici Vojislava Ilića u Beogradu. 

Rođaka Zorana M. (67), koji je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći, kaže za Kurir da je on kobnog jutra sa ćerkom Gordanom M. M. (44) i prijateljem Biljerimom Ć. (39) krenuo u prodavnicu u kupovinu.

Podsetimo, tragedija se desila kada je "pežo" u kom su bili Zoran, Gordana i Biljerim izleteo sa kolovoza i udario u banderu. Od siline udarca automobil se prepolovio, a Zoran M. i Biljerim Ć. poginuli su na mestu nesreće, dok je Gordana s teškim povredama i bez svesti prevezena u Urgentni centar.

- Mi još uvek ne znamo ko je bio za volanom "pežoa" u trenutku nesreće. Znamo da su Zoran i njegova ćerka Gordana s prijateljem krenuli u nabavku, da kupe potrepštine za kuću. Ne znamo šta se desilo, čekamo da nam policija javi šta se tačno dogodilo - priča potresena rođaka.

Ona dodaje da je svima teško zbog Zoranove smrti, a da im je sada preostalo da se mole za Gordanu.

- Ona ima dvoje dece, nadamo se da će sve biti u redu s njom, da će uspeti da se izbori sa povredama. Ona je u veštačkoj komi, ali su nam lekari rekli da je van životne opasnosti - rekla je rođaka, koja je bila u poseti povređenoj ženi.

U "pežou" je, prema nezvaničnim informacijama, bila tročlana porodica, a žena koja je od siline udarca ispala iz vozila i odletela nekoliko metara, hitno je prebačena u Urgentni centar i lekari joj se bore za život.

Veruje se da je upravo ona bila za volanom pežoa, koji je od siline udarca prepolovljen na pola.

Očevici su za Telegraf.rs rekli da automobil odjednom izgubio kontrolu, i da se bez tragova kočenja prvo zadnjim delom popeo na travnatu površinu, a potom udario u banderu koja je vozilo prepolovila, zarotirala i bacila natrag na kolovoz.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA