≫ 

Pokrenuta istraga u slučaju petšopa "Prve frizure Srbije": Reklamirao leteće veverice, a onda je stigla dojava

Vasić je životinje reklamirao na svom Instagram profilu "Moj ljubimac", a u ponudi je bila i leteća veverica za 300 evra

  • 4
Ljubiša Vasić, prva frizura Srbije Foto: Instagram/petshop_mojljubimac, MUP Srbije

Protiv Ljubiše Vasića, poznatog po nadimku "Prva frizura Srbije", pokrenuta je istraga Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu koje je u akciji sa Ministarstvom ekologije i zašititom životne sredine prilikom pretresa njegovog petšopa i kuće u Mihajlovcu pronašlo je majmuna kojeg je tu držao nelegalno mesecima.

- Operativnim saznanjima, obično dojavom, došlo je do sumnje da bi kod Vasića, ali i na još nekim lokacijama mogle da se nalaze egzotične životinje koje se tu drže nelegalno. Životinje su zaplenjene, a sada se sprovodi istraga kojom će se utvrditi poreklo životinja - kaže sagovornik iz istrage.

Vasić je životinje reklamirao na svom Instagram profilu "Moj ljubimac", a u ponudi je bila i leteća veverica za 300 evra.

Inače, Ljubiša Vasić i konobar J. J. (62) uhapšeni su početkom aprila u Vasićevoj kafani koja se nalazi u Mihajlovcu kod Smedereva zbog trgovine ljudima, a policija mu je upala u lokal baš u trenutku kada su se, kako smo naveli, dešavale "orgije" u tajnim sobama.

- Tužilaštvo i policija su dobili dojavu da Vasić, koji je nekoliko puta hapšen zbog prostitucije, ponovo u svojoj kafani drži devojke. Policija je čekala da ih uhvati na delu. Upravo se to i dogodilo. Čak su pronašli i tajni prolaz koji vodi ka tim prostorijama. Sobe za orgijanje su na spratu - kaže osoba iz istrage ovog slučaja.

Video: Kafana bluda i razvrata: Bili smo u Mihajlovcu, selu u kome je bio najveći bordel sa prostitutkama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    31. oktobar 2022 | 11:41

    Bas coveku ne daju da radi

  • Dejan

    31. oktobar 2022 | 12:14

    Nema sreće! Oni što švercuju tone kokaina i oni što melju ljude dobiće par godina uslovno a on zbog veverice, majmuna i zmije 20 godina.

  • MUJO

    31. oktobar 2022 | 13:30

    Tocilov brat po frizuri i poslu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA