≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Majko, Mačak je dobio 12 godina, a ja nikad neću zaboraviti njegovo silovanje": Potvrđena presuda pedofilu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Aleksandar I. se žalio na presudu koja mu je izrečena u junu ove godine, a roditelji devojčice koju je napastvovao priznaju da su od tada strahovali da će mu kazna biti smanjena

  • 6
Manijak silovatelj silovanje muškarac napad devočica devojka nasilje seksualno uznemiravanje Foto-ilustracija: Shutterstock.

Apelacionu sud u Novom Sadu u petak je potvrdio prvostepenu presudu Višeg suda u Šapcu kojom je Aleksandar I. (39) osuđen na 12 godina zbog obljube devojčice (13) koja već više od godinu dana pokušava da nastavi svoj život kao pre tragedije koja ju je zadesila.

- Advokatica je pozvala moju ćerku i saopštila joj za presudu. Meni je samo rekla: "Majko, 12 godina je malo šta mi je sve uradio. Neka bude iza rešetaka, tamo mu je mesto. Nikada ga neću zaboraviti ...". Posle svega što smo preživeli želim samo jedno da ćerka nastavi mormalnim životom. Da pohađa školu, da se druži i da bude zdrava i srećna. Do sada nam se život svodio na lekare. Dobila je visok pritisak, a često padne u depresiju... Sada kada je pesuda konačna verujem da ćemo nastavit tamo gde smo stali- priča za "Telegraf.rs" majka obljubljene devojčice iz okoline Šapca i dodaje da je zahvalna sudiji koja je donela najveću moguću presudu za ovo krivično delo.

Inače, Aleksandar I. se žalio na presudu koja mu je izrečena u junu ove godine, a roditelji devojčice koju je napastvovao priznaju da su od tada strahovali da će mu kazna biti smanjena.

"Mačak, ubiću te"

- Ćerku je napao 19. juna prošle godine tokom proslave na kojoj smo svi zajedno bili. On je bio zaposlen kao naš radnik i znao ju je od malena. Nikada ništa nismo mogli da primetimo. Na veselje smo tog dana otišli zajedno. On je sedeo pored mog supruga. Ćerka je bila vesela, a jednog trenutka otišla je u igraonicu- priča majka.

Ne zadugo nesrećna žena dobila je poziv od sina: "Mama, trči po seku. Nalazi se na ulici suprotno od centra grada. Desilo se nešto strašno".

- Nisam znala o čemu je reč. Našla sam ćerku koja je plakala. Rekla mi je:"Majka, Mačak me je silovao. Sve mi je radio.". Zatim, se onesvestila. Pozvala sam neke ljude da mi pomognu. Da mi daju vodu i šećer i da budu pored nje dok ja odem po supruga. Sećam se da sam ušla u salu, a on se veselio sa mojim mužem. Pevali su zagrljeni. Samo sam mu rekla: "Mačak, ubiću te". Zatim, pozvala muža da izađe napolje. Kada je saznao šta se dogodilo suprug je krenuo da ga traži, ali on je već pobegao. Slučaj smo odmah prijavili policiji. Dete smo odveli na pregled kod ginekologa- pojašnjava nesrećna majka.

Tužilaštvo je krivično delo označilo kao obljuba nad detetom.

Video: Kako se odbraniti od silovatelja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PoganPagan

    31. oktobar 2022 | 12:33

    Smrtna kazna za ubice, silovatelje i pedofile. Ko nije u stanju da poštuje fizički integritet drugih članova društva ne zaslužuje da živi.

  • 008034

    31. oktobar 2022 | 13:10

    Promeniti kaznu za pedofile na doživotnu. Doživotna da ne bude maksimalna kazna već jedina moguća. Jer ako imaš kaznu od toliko - do toliko godina, postoji i neka olakšavajuća okolnost za učinjeni zločin. Toga nema kod silovanja dece. A pošto, na žalost, nema smrtne kazne, jedina prava i ispravna je doživotna robija bez prava da smanjenje kazne.

  • Mile

    31. oktobar 2022 | 12:18

    Zato kada vas neko napadne branite se kako god znate. Nijedna kazna za napadača neće dovesti život oštećenog u red. Treba reagovati u trenutku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA