≫ 

"Ovo je težak šok": Familija doktorke koja je izgubila bebu u udesu kod Kladova otkrila u kom je ona stanju

Mlada doktorka Jelena K. izgubila bebu u teškoj nesreći kod Kladova, svi povređeni pali na njen stomak

  • 0
Jelena K. sa suprugom Foto; Instagram

Jelena K., doktorka koja je u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Kladova izgubila bebu, prema rečima njenih najbližih rođaka, i dalje se oporavlja u bolnici u Beogradu, a prema nekim prognozama, svi se nadaju da će izaći kući za nekoliko dana.

- Ona i Marko su čekali dečaka. Sve je bilo spremno za bebu. Cela familija i naša i njegova se radovala dolasku bebe. Bila je u osmom mesecu. Jako teško su oboje ovo podneli. Njoj su lekari saopštili šta se dogodilo, a on je slomljen od tuge i bola...  kod kuće je - rekla nam je njena rođaka.

Familija se sprema da im pomogne i bude uz njih, da im da podršku.

- Možete da zamislite kako je njima. Mi ćemo svi biti uz njih... Polako. Vreme će sve da sredi, mladi su, doći će sve na svoje - kaže ona.

U nesreći pre šest dana povređeno je ukupno šestoro ljudi.

Udes se dogodio kada su se sudarila dva vozila, u jednim kolima je bila ona sa suprugom Markom Č., a u drugom autu bilo je četovoro putnika. Od siline udarca sleteli su u jarak, a kako se nezvanično navodi, trudna Jelena je bila prignječena, jer su svi pali na nju.

Svi su prvo hospitalizovani u Zdravstevnom centru u Kladovu, a Jeleni, koja je bila u 8. mesecu trudnoće, urađen carski rez kako bi se spasila beba, ali nakon sat vremena reanimacije, novorođenče nije davalo znake života.

Ona je potom prebačena u Urgentni centar u Beogradu i stabilno je.

Video: Krhotine na sve strane: Mesto stravične nesreće kod Užica u kojoj su poginula četvorica mladića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA