≫ 

Muškarac iz Stare Pazove za sat vremena napravio 3 krivična dela: Sudija mu odredila pritvor do 30 dana

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova u kom roku je, uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom javnom tužilaštu u Staroj Pazovi

  • 2
Policija hapšenje lisice policajac Foto-montaža: Marko Jovanović, Shutterstock

Policija u Staroj Pazovi uhapsila je N. J. (30), zbog razbojništva, ugrožavanje sigurnosti i ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Sumnja se da je u jednom ugostiteljskom objektu u Staroj Pazovi počeo da maltretira goste, zbog čega su ga obezbeđenje i vlasnik udaljili.

N. J. se potom vratio u isti ugostiteljski objekat i, kako se sumnja, uz pretnju nožem, od radnika uzeo manju sumu novca, a vlasnika pozvao telefonom i pretio mu.

Takođe se sumnjiči da se oglušio o naređenje policijske patrole da stane i pokušao da pobegne, kao i da je pružao otpor prilikom dovođenja u policijsku stanicu.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova u kom roku je, uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom javnom tužilaštu u Staroj Pazovi.

Sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oki

    1. novembar 2022 | 14:08

    To u St.Pazovi a u Sr.Mitrovici ugrožavanje sigurnosti, nadaju oružje i municiju....on prizna i dobije nanogica al kad dodje na red za jedno dve godine i dalje šeta...bolestan čovek koji svakog momenta može da pukne....

  • Mi

    1. novembar 2022 | 14:08

    Bahatost se moze spreciti rigotoznim kaznama,pa neka se i dalje ponasaju kao divljaci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA