Nenadu koji je teško povredio suprugu Slobodana Šarenca preti 8 godina robije: Anđeliji pukao zglob na ruci

Incident se dogodio u sredu oko 20 sati kada je nakon konflikta u saobraćaju Nenada J. svojim vozilom "volvo" udario u automobil "ford" kojim je upravljala Anđelija Arbutina Šarenac

  • 25
Anđelija Arbutina, Slobodan Šarenac

Foto: MN Press, Marko Jovanović

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je krivičnu prijavu protiv Nenada J. (46) zbog sumnje da je nakon sukoba u sabraćaju napao i povredio Anđeliju Arbutinu Šarenac, suprugu voditelja Slobodana.

Nesrećna žena je tom prilikom zadobila prelom zgloba leve ruke. Prema našem Krivičnom zakonu za nanošenje teških telesnih povreda predviđena je kazna zatvora do 8 godina.

Podsećanja radi, incident se dogodio u sredu oko 20 sati kada je nakon konflikta u saobraćaju Nenada J. svojim vozilom "volvo" udario u automobil "ford" kojim je upravljala Anđelija Arbutina Šarenac.

Ona je izašla iz automobila, a uhapšeni je počeo da je vređa i psuje.

Anđelija Arbutina

Foto: MN Press

U jednom trenutku ju je gurno, a prilikom pada na zemlju ona je polomila zglob na ruci. Incident se dogodio naočigled deteta (14) koje je nasilnik takođe gurnuo kada je pokušalo da zaštiti majku.

Nakon sukoba nasilnik je pokušao da pobegne, ali je ubrzo uhapšen. Anđelija je o svemu obavestila supruga Slobodana koji je došao na mesto sukoba.

Slobodan Šarenac

Foto: ATA Images

Policija ga je odvela na testiranje na VMA-a gde mu je izvađena krv i testiran je na opijate i alkohol.

Istragu vodi Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu. Nenadu je napisana krivična prijava za nanošenje teških telesnih povreda i prekršajan iz Zakona o bezbednosti u saobraćaju.

Anđelija Arbutina Šarenac je inače bivša proslavljena reprezentativka Jugoslavije u košarci. Ona se juče kratko obratila javnosti.

- Dobro sam. I ruka mi je sad dobro. Hvala Bogu i dete je dobro. Ne bih više ništa izjavljivala o onome što se dogodilo, niti bilo šta komentarisala- rekla je Anđelija za Novosti.

(Telegrfa.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Logika

    4. novembar 2022 | 09:49

    Za napad 8 god zatvora a za silovanje 2 god...

  • ????

    4. novembar 2022 | 09:42

    8 godina robije??? Ne kazem da nije kriv i da ne treba da bude kaznjen, ali mi obi deluje kao da je problem sto je napao poznatu licnost. Prebijaju nekoga svaki put i mnogo gore pa ne vidim da neko posebno robija....

  • Ss

    4. novembar 2022 | 09:39

    Da nije poznata osoba ne bi ga nasli

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA