≫ 

Naš brat, drug je stradao: Potresan oproštaj kolega od mladog policajca Marka koji je jutros poginuo kod Užica

Marko je iza sebe ostavio troje dece. Njegov otac je na isti način nastradao 2008. godine, a nedavno je u saobraćajnoj nesreći izgubio i rođaka

  • 0
Policajac Marko Popović, čajetina, užice, poginuo, saobraćajna nesreća Foto: Facevook/PSS SJ Uzice i Prijepolje

Policajac iz Čajetine Marko Popović (36) poginuo je jutros na magistalnom putu Užice - Čajetina u blizini mesta Mačkat, kada se sudario sa drugim vozilom.

Kolege nastradalog policajca izrazili su saučešće njegovoj porodici i najbližim prijateljima i od Marka se oprostili tužnim rečima.

"Jutros oko šest sati naš brat, drug, kolega i član Marko Popović tragično je nastradao u saobraćajnoj nesreći, vraćajući se sa posla svojoj porodici. Saučešće porodici", navedeno je na Fejsbuk stranici PSS SJ Uzice i Prijepolje.

Marko je iza sebe ostavio troje dece. Njegov otac je na isti način nastradao 2008. godine, a nedavno je u saobraćajnoj nesreći izgubio i rođaka.

Podsećamo, do tragedije je došlo kada je vozač "astre", koji se kretao ka Zlatiboru, na mostu Krivaja prešao kolima u suprotnu saobraćajnu traku i sudario se sa policajcem koji je poginuo na licu mesta.

U kolima koje je vozio Beograđanin u sigurnosnom sedištu se prevozilo dete starosti šest godina koje je preminulo od teških povreda u bolnici.

Video: Mesto gde se dogodila stravična nesreća kod Užica: Poginuli su policajac i dete (6)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA