≫ 

Stravičan udes u Nišu: Smrskani automobili, vatrogasci izvlače povređene, Hitna pomoć na licu mesta

Udes se desio oko 8 sati

  • 8
Udes saobraćajna nesreća Niš Foto: D.K.

U Nišu se jutros oko 8 sati desio lančani sudar u kojem su povređene četiri osobe, a učestvovalo je ukupno 5 vozila. 

Kako javlja naš reporter, do udesa je došlo kad je golf koji se kretao iz pravca Vrežine ka centru Niša u Knjaževačkoj ulici udario u taksi vozilo, zarotirao se, a zatim udario u još 3 vozila.

Na lice mesta su brzo stigli vatrogasci, koji su izvlačili povređene iz smrskanih vozila, a intervenisala je i Hitna pomoć, koja je prebacivala povređene u bolnicu.

Golf je, kako se vidi na slikama, potpuno uništen, a najveću štetu je pretrpeo i "pežo", dok su oštećeni i taksi vozilo, "škoda" i "sitroen" koji su učestvovali u udesu.

Na sve strane su delovi automobila koji svedoče o silini udarca.

Među povređenima su četvorica muškaraca, rođeni 1953, 1977, 1982. i '99. godine. Poslednja dvojica imaju politraume, dok su dvojica starijih učesnika nesreće prema dosadašnjim pregledima bez značajnih povreda.

Jedan od dvojice povređenih sa politraumama ima prelom butne kosti i ruke, a drugi povredu glave. Svi povređeni su svesni, komunikativni i stabilni.

(Telegraf/D. Kocić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA