≫ 

Ovo je trenutak eksplozije u frizerskom salonu u Beogradu: Stakla pucaju, oprema leti, nameštaj se raspada

Policija traga za napadačem, vlasnik dao izjavu u policiji

  • 27

Frizerski salon "Minjović" u Braničevskoj ulici na Vračaru bio je na meti napadača koji je jutros oko 4 sata bacio ručnu bombu na objekat.

Policija je uzela snimak sa kamera na kome se vidi muš

karac sa sivom kapuljačom koji čekićem razbija staklo i baca bombu, saznaje "Telegrfa.rs".

Trenutno se radi na njegovoj identifikaciji. 

Naš portal je došao u posed snimku na kom se vidi kako nakon bacanje bombe pucaju sva stakla na lokalu, oprema leti po lokalu, a nameštaj se raspada.

- Nemam neprijatelje. Ja sam porodičan čovek. Samo su me pozvali i rekli da je došlo do eksplozije. Na snimku se vidi kako iz pravca Hrama Svetog Save dolazi muškarac i baca bombu. Ne znam o čemu se radi- rekoa je za "Telegraf.rs" Nikola Minjović, vlasnik frizerskog salona na Vračaru.

Povređenih nije bilo, a eksplozija je uplašila stanare u Braničevskoj ulici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Preduzetnik

    7. novembar 2022 | 11:55

    Ovog preduzentika su u prethodnom periodu uredno posecivale sve inspekcije moguce,drzava je naravno naplatila svaki moguci porez,doprinos i zahtevala od njega postovanje apsolutno svih propisa..ukoliko je u radu uocena bila kakva nepravilnost,za to je drakonski kaznjavan,sobzirom da zakon ne prepoznaje male preduzetnike i firme a kada dodje do ovakvih i slicnih situacija,kada drzava treba da ga zastiti i da sprovede zakon tu je vec situacija malo drugacija.Tu nastupaju okolnosti kao da radite u Somaliji,neretko ce vam policajci koji po zna koji put dolaze na uvidjaj reci da uzmete zakon u svoje ruke,zato sto je situacija takva kakva je,tuzioci i sudije nisu preterano azurni kad su ovakve stvari u pitanju...i kada se vinovnici uhvate ,popodne su vec pusteni na slobodu

  • BG

    7. novembar 2022 | 12:22

    Nije platio reket,klasika.Uzas ...

  • sale

    7. novembar 2022 | 11:38

    Znaci sad imamo i frizersku mafiju, jos nam je to trebalo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA