≫ 

Nišlija pištoljem u kafani uznemiravao goste: Uhapšen zbog nedozvoljenog držanja oružja

Kako je saopštila niška Policijska uprava, N.P. je određeno zadržavanje do 48 sati

  • 2
Pištolj oružje Foto: Pixabay.com/Ilustracija

Nišlija N.M (35) uhapšen je zbog nedozvoljenog držanja oružja jer je u jednoj niškoj kafani u ulici Vojvode Putnika mahao pištoljem i uznemiravao goste.

Kako saznajemo, nemili incident desio se minulog vikenda kada je čovek bez ikakvog razloga izvadio oružje koje ima u nelegalnom posedu.

- Na njegovu nesreću ta kafana se nalazi u blizini mesta gde saobraćajna policija stalno obavlja kontrolu. Kada je izašao napolje sa oružjem u rukama policajci su ga uočili, savladali i oduzeli mu pištolj – navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Kako je saopštila niška Policijska uprava, N.P. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija biti priveden višem javnom tužiocu.

Video: Dečak pokušao uz pretnjom pištoljem da izvrši pljačku, ubrzo dobio vaspitnu od prodavca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Чалије

    8. novembar 2022 | 00:17

    Павло бивши припадник навијачке групе 'НЦЗ' из које је избачен

  • Marko S

    7. novembar 2022 | 21:26

    Nisam znao da kome se oduzme oruzije po nasem zakonu mu se na teret stavlja i kazna za proizvodnju istog. Znaci svi koji ilegalno poseduju oni ga i proizvode, sto i nije tako lose kad pogledamo kolko proizvodjaca imamo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA