Određen pritvor Ivici koji je usmrtio Juliju kolima i posle oprao vozilo: Umirala u najgorim mukama

Dosadašnja istraga je pokazala da je osumnjičeni oprao automobil kojim je udario ženu, a ona preminula od teških povreda

  • 1
Julija Dimitrijević Foto: Instagram/julijaa_82

Ivica M. (45) iz Vladičinog Hana nakon što je u nedelju svojim kolima udario, na putu između Predejana i Grdelice, Juliju Dimitrijević (40) pobegao je sa mesta nesreće, pa oprao svoje vozilo kako bi skinuo sve tragove, sasalušan je u Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu. 

Nakon saslušanja osumnjičenog, Osnovnom sudu u Leskovcu podnet je predlog za određivanje pritvora. Od strane Osnovnog suda pritvor je određen samo po jednom od osnova predloženih od strane tužilaštva, zbog čega će protiv odluke o pritvoru biti podneta žalba.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Julija Dimitrijević (@julijaa_82)

Kada je policija uhapsila Ivicu na njegovom automobilu bila su vidljiva udubljenja. Julija je sahranjena, a obdukcija je pokazala da je smrt nastupila kao posledica saobraćajne nesreće.

- Vozilo je na veštačenju. Dosadašnja istraga je pokazala da je osumnjičeni oprao automobil kojim je udario ženu, a ona preminula od teških povreda. Međutim, na vozilu se vide oštećenja od udarca. On će danas biti saslušan u tužilaštvu- kaže naš izvor.

Obdukcija

Podsetimo, nastradala je kada se vraćala sa posla.

- Telo je pronađeno oko 17 časova pored puta. Odmah je poslato na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti - naveli su pre tri dana iz leskovačke policije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Julija Dimitrijević (@julijaa_82)

- Tu, kraj starog auto-puta između Gredelice i Predejana, je autobusko stajalište. Ona se najverovatnije kretala pešice ka kući kada je neko udario i pobegao. Bila je divna žena - rekli su meštani ovog mesta.

Iza Julije je ostalo dvoje dece, sin (22), ćerka (19) koji žive i rade u Beogradu. Razvela se pre nekoliko godina. Živela je sama sa ocem u mestu Palojce, a majka joj je preminula.

Video: Udario kolima čoveka nasred ulice pa se vratio i tako onesvešćenog ga pokarao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ❓❗

    10. novembar 2022 | 11:55

    Ne razumem kakve veze ima njen instagram profil sa ovom nesrećom?!🤔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA