Ovo je Nikola kojeg je rođeni brat Slobodan udarao nogarom od stola do smrti kod Topole

"Pre nekoliko dana u jednom od međusobnih konflikata polomljeno je pokućstvo"

  • 2
nikola a ubijeni topola Foto: Instagram, RINA

Nikolu A. (30) ubio je noćas nogarom od stola rođeni brat Slobodan A. (33) u mestu Velika Trnava kod Topole, a prema rečima meštana, njih dvojica su stalno bili u sukobu.

- Pre nekoliko dana u jednom od međusobnih konflikata polomljeno je pokućstvo. Spekuliše se da je ovaj brat koji je ubica bio u alkolisanom stanju, a i već ranije je govorio mlađem bratu da će ga ubiti nogarom od stola. Dešavalo se da zbog velikih svađa otac zove komšije u pomoć, a neretko je znao i da prespava napolju. Uprkos svim tim porodičnim problemima, nismo verovali da će uslediti ovako crn scenario i da će se tragično završiti - rekle su komšije za RINU.

nikola a ubijeni topola Foto: Instagram

Povodom ovog nezapamćenog zločina oglasio se MUP koji su naveli da su uhapsili Slobodan A. (33) iz okoline Topole, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo.

On se sumnjiči da je noćas, u porodičnoj kući, u okolini Topole, nakon verbalne rasprave, drevnim predmetom usmrtio tridesetogodišnjeg brata.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Video: Ubio brata, pa sebi presudio: Telo u novosadskom lokalu ležalo danima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    11. novembar 2022 | 13:08

    Strasno. Kakav smo to narod ? Umesto da jedni druge volimo, podrzavamo, pomazemo, ovo ovako...pogledajte druge narode i vere. Muslimani, germani, oni svi pomazu i vuku jedni druge. Nesto ozbiljno nije u redu u vaspitavanju mladih ljudi. Gde je skola, vaspitaci, roditelji ...da razviju empatiju i pozitivne vrednosti kod mladih ? I ovako nas je malo, a bice nas i jos mnogo manje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA