≫ 

Počelo saslušanje policajaca koji su osumnjičeni da su davali podatke klanu Veljka Belivuka

Sumnja se da su oni od juna do oktobra 2020. godine pripadnicima organizovane kriminalne grupe čiji su organizatori Veljko Belivuk i Marko Miljković odavali poverljive podatke iz elektronskog sistema MUP-a

  • 0
Veljko Belivuk i Marko Miljković

Foto: Pink, printskrin

U Tužilaštvu za organizovani kriminal počelo je saslušanje policijskih službenika A. P. i N. V. iz Beograda koji su uhapšeni zbog sumnje da su odavali poverljive informacije klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal uz saradnju sa MUP Službom unutrašnje kontrole juče su uhapšeni policijski službenici A. P. i N. V. iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela i zloupotreba službenog položaja.

Prema navodima krivične prijave, postoji osnovana sumnja da su od juna do oktobra 2020. godine u više navrata neovlašćeno pripadnicima organizovane kriminalne grupe čiji su organizatori Veljko Belivuk i Marko Miljković odavali poverljive podatke iz elektronskog sistema MUP-a.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA