≫ 

4 jezive saobraćajne nesreće za 10 sati u Novom Sadu: Poginuo mladić, devojčica kritično, više osoba povređeno

U stravičnoj nesreći u Novom Sadu koja se dogodila oko 2:20, poginuo je za sada nepoznati mladić, a povređena je devojčica

  • 2

Teška u tragična noć u saobraćaju u Novom Sadu i pune ruke posla za hitne službe, tako se mogu opisati jutro i veče iza nas.

U više saobraćajnih nezgoda povređeno je nekoliko lica, a jedno lice je stradalo. U nezgodi koja se nešto posle 6 časova jutros dogodila na autoputu između petlja Novi Sad istok i centar, teško je povređen mladić (20) i još dve ženske osobe.

Novi Sad Udes, poginuo momak, devojčica kritično Foto: Nikola Bilić

Do nesreće je došlo kada je automobil zbog loših uslova na putu izleteo nakon čega je udario u banderu.

Po rečima doktora Zorana Krulja portparola novosadske hitne pomoći njihova ekipa intervenisala je na licu mesta i zbrinut je mladić (20) i dve žene stare 41 i 38 godina. Oni su nakon incijalnog zbrinjavanja prevezeni na odeljenje hirurgije Kliničkog centra Vojvodine na dalje lečenje i dijagnostiku. Vatrogasci su sekli vozilo da dođu do povređenih.

Novi Sad, udesi nesreće saobraćajne Foto: Nikola Bilić

Prethodno veče oko 19 časova došlo je do nezgode na uglu Futoškog puta i subotičke ulice. Kako nam je saopštio doktor Zoran Krulj u toj nezgodi povređen je muškarac star 61 godinu koji je prevezen na odeljenje hirurgije.

U 22 časa i 18 minuta u nezgodi na Bulevaru oslobođenja kod Promenade povređena je devojka stara 19 godina, i ona je po rečima doktora Krulja dobila uput za UC KCV za odeljenje hirurgije.

Novi Sad, udesi nesreće saobraćajne Foto: Nikola Bilić

U 1 čas i 30 minuta u Petrovaradinu na izlazu ka Sremskim Karlovcima automobil u kome su se nalazile dve devojke, sleteo je sa puta, na licu mesta su bili vatrogasci, hitna pomoć i policija. One su negirale povrede.

Podsetimo, u stravičnoj nesreći koja se dogodila oko 2:20, poginuo je M.B. (35), a povređena je devojčica.

- Povrede su politraumatske i teške ali je devojčica svesna i nalazi se na Odeljenju intenzivne nege i terapije dečije hirurgije pod stalnim nadzorom lekara i dijagnostika je još u toku – saopštili su iz Instituta za zadravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA