≫ 

Poznat identitet nastradalog iz Novog Sada: BMW prešao 4 saobraćajne trake, pa zakucao u drvo, ostao samo panj

Muamer je vozeći BMW velikom brzinom izgubio kontrolu nad vozilom i preleteo je preko 4 saobraćajne trake i potom udario u drvo

  • 9

Mladić koji je sinoć poginuo na Bulevaru Jovana Dučića u Novom Sadu je Muamer B. (35) iz naselja Adice.

Prema nezvaničnim informacijama on je prethodno veče pio sa društvom, a u jednom momentu je izašao i seo u BMW, a sa njim je krenula i maloletna N.B.(15) .

Muamer je vozeći BMW velikom brzinom izgubio kontrolu nad vozilom i preleteo je preko 4 saobraćajne trake i potom udario u drvo. On je poginuo na licu mesta, dok je devojčica teško povređena.

BMW se kretao od smera Bulevara Slobodana Jovanovića ka Bulevaru Kneza Miloša.

Na mestu nesreće sada stoju panja koji je od siline udarca izvaljen iz zemlje. Policija je na licu mesta izvršila uviđaj, a detalji će biti poznati nakon istrage.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    17. novembar 2022 | 10:59

    Ovo je prevazišlo svaku meru. Svakodnevno po stotinjak saobraćajnih incidenata, manjih i većih, sa tragičnim ishodom. Prošlu subotu posle ponoći vraćao sam se sa porodicom od prijatelja relacija Zemun-Žarkovo, bar 10 puta su naletali na mene, sekli mi traku, izletali sa znakom STOP, blicali i trubili nerazumljivo, molio sam samo da se dokopam kuće i tek onda seo i sabio 2 rakije da se smirim. Policije na relaciji od 20km NIGDE!!! Sramota!

  • Vip

    17. novembar 2022 | 11:06

    Normalni ne voze za vikend noću. Rizično ko na ratištu.

  • Ana

    17. novembar 2022 | 11:02

    I naravno,opet BMW.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA