Ovo je mladić koji je poginuo kod Topole: Vatrogasci ga izvlačili iz smrskanog automobila

Saobraćajna nesreća dogodila se u selu Božurnja, kada je mladić Đ. S. izgubio kontrolu za volanom, sleteo sa puta i udario u drvo

  • 3
Đorđe Foto: Facebook/S.Đ.

Mladić koji je sinoć oko 22 sata nastradao u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u blizini Topole je Đorđe S. (27) iz sela Junkovac, koji je život izgubio kada je izgubio kontrolu nad svojim automobilom.

Saobraćajna nesreća dogodila se u selu Božurnja, kada je mladić Đ. S. izgubio kontrolu za volanom, sleteo sa puta i udario u drvo.

U selu odakle je nastradali mladić zavladao je muk, a komšije i prijatelji imaju samo reči hvale za ovog momka.

"Nesrećenog mladića pronašao je neko od vozača koji su tuda prolazili, kasnije smo čuli da je nastradali krenuo za Kragujevac. Na lice mesta su stigli vatrogasci i Hitna pomoć. Nesrećni mladić je bio još živ kada su stigle ekipe hitne pomoći i vatrogasci koji su ga izvlačili iz smrskanog automobila ali nažalost ubrzo je podlegao povredama, nakon što je transportovan u KC Kragujevac", kažu za RINU meštani sela kod Topole.

Ne znam šta je ovo, za desetak dana izgubili smo tri mlada života. Prvo nesreća u Trnavi, potom ovaj dečko što je vozio motor, sad naš drug, ovo je prava tragedija za čitav kraj. Vredan i dobar momak, pošten, nikada nije brzo vozio, ne znamo šta se desilo i kako je tako nastradao. Možda klizav i valovit put, krivina, sam Bog zna zašto ga uze od nas, sada kada je život bio pred njim, još ni porodicu nije zasnovao, a imao je toliko planova i snova kao i svako“, pričaju drugari i komšije nastradalog mladića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Shomi

    19. novembar 2022 | 17:01

    Ma divljaju,pored moje kuce kraj Topole, se takmice ko ce brze da vozi,voze bez vozacke dozvole znam komsiju nema jis 18 god,pod dejstvom alkohola dolaze na slavu svi kolima a da se ne popije to je ovde normalno,neprilagodjena brzina alkohol uzroci nesreca,zakon nikakav ,

  • Распучин

    19. novembar 2022 | 17:17

    Нама није потребан рат, изгинуше млади по друмовима. НЕ БРЖЕ ОД ЖИВОТА!

  • Zoran Pavlovic

    19. novembar 2022 | 17:37

    Zalosno, mlad zivot se ugasio, vozači su prvi koji treba da vode računa, ali i drzavne institucije koje su zaduzene za saobraćajne znake, imaju veliku odgovornost, imam kuću u Topoli, naselje Meterize, na tom delu postavljeni su saobraćajni znaci prestanak ograničenja brzine i dozvoljeno preticanje, van svake pameti, nema trotoara, svi ljudi koji tu zive su u zivotnoj opasnosti, autom nemoze iz dvorišta da se izadje, komšije nemogu smeće da bace u kontejner, veliki broj starijih osoba, pravi pakao, i na tom delu je bilo sletanja u dvorišta i njive sa smrtnim ishodom i sa povredama, ali oni koji su zaduzeni za saobraćajne znakove, nikako da se dozovu pameti, prema njima treba još neko da izgubi zivot da bi se nešto promenilo, nadam se da će neko od odgovornih da vidi ovaj komentar!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA