Ovako je policija došla do vozača "punta" koji je usmrtio ženu: Umesto da slave Aranđelovdan spremaju sahranu

Mladić Jovan S. (22) koji je fijatom punto sinoć nešto pre 17 časova pokosio nesrećnu ženu, odbacio je oko 30 metara i produžio da vozi

  • 16
Punto iz Šapca - vozač usmrtio zenu Foto: D.G.

Porodica i familija Dragane J. (64) koja je sinoć poginula u saobraćajnoj nesreći kada je prelazila ulicu da baci smeće u kontejner danas se okupila u porodičnoj kući u Bogatiću, ali ne obeležavaju krsnu slavu Aranđelovdan.

Sa bolom i tugom zbog tragedije koja ih je zadesila očekuju da se obavi obdukcija koju je naredilo tužilaštvo i sutra je isprate na večni počinak.

Mladić Jovan S. (22) koji je fijatom punto sinoć nešto pre 17 časova pokosio nesrećnu ženu, odbacio je oko 30 metara i produžio da vozi uhapšen je jutros i biće saslušan u osnovnom javnom tužilaštvu u Šapcu sa krivičnom prijavom za teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Policajci iz Bogatića su intenzivnim radom za svega nekoliko časova uspeli da na osnovu snimaka sigurnosnih kamera sa više objekata pored regionalnog puta Šabac - Bogatić i u stogom centru varošice lociraju automobil i ubrzo uhapse bahatog vozača.

Punto iz Šapca - vozač usmrtio zenu Foto: D.G.

Izvor iz istrage za Telegraf.rs je otkrio da je potraga krenula od znaka fiata koji je otpao sa automobila i koji je pronađen na mestu nesreće. Međutim, to nije bilo dovoljno da bi policajci znali koji tip automobila da tarže.

- Ni na snimcima kamera se zbog mraka i izmaglice nije jasno videla marka automobila na putu. Zato su policajci odlučili da prate kretanje svih automobila iz pravca Šapca. Kada su uočili da je jedan skrenuo levo u ulicu prema autobuskoj stanici, potom prošao pored zelene pijace, ali nije skrenuo levo niti se pojavio na snimcima kamera u centru Bogatića, krenuli su u potragu po dvorištima tri stambene zgrade u Ulici Pavla Orlovića - otkriva naš izvor.

U dvorištu, iza stambene zgrade u strogom centru Bogatića patrola je oko dva posle ponoći pronašla automobil fijat punto rumskih tablica sa ulubljenom haubom. Kada su pokucali na vrata stana u kojem živi Jovan S. otvorio im je trljajući oči, pa je policajcima bilo jasno da su ga probudili iz sna.

Punto iz Šapca - vozač usmrtio zenu Foto: D.G.

- Prilikom privođenja nije negirao da je učestvovao u udesu, ali nije objasnio zašto je pobegao sa mesta nesreće. Operativnim radom je utvrđeno da nema položen vozački ispit, a testiran je i na alkohol u krvi i rezultat je potvrdio da nije nije bio u alkoholisanom stanju - naveo je naš izvor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    21. novembar 2022 | 16:56

    Bezuspešno pokušavam da shvatim kakva je to osoba koja može da zaspi posle takvog događaja?! Meni je dosta davno dete jureći za loptom praktično iskočilo ispred kola. Srećom nije čak ni lakše povređeno jer sam naglo kočio čim sam video loptu. I danas kada se toga setim stresem se kao da me struja udarila.

  • Ivan

    21. novembar 2022 | 17:31

    Bez dozvole vozio i još ubio ženu? Maksimalna kazna je mala za ovog monstruma. Još dečko spavao kao beba posle toga. Zar toliko nema savest da razmisli da je oduzeo nečiji život i je unesrećio nečiju porodicu?

  • Ccc

    21. novembar 2022 | 16:51

    Šta znači alko test kad je prošlo vreme, čak je i spavao posle udesa?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA